soğansız Centipat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 CS pazarını hiç bılmıyorum, yakin zamanda bir kapsulun falan indirime girme sansi var mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2023
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 2 Nisan 2023 #2 soğansız dedi: CS pazarını hiç bılmıyorum, yakin zamanda bir kapsulun falan indirime girme sansi var mi? Genişletmek için tıkla... Daha çok artacak gibi duruyor.
soğansız dedi: CS pazarını hiç bılmıyorum, yakin zamanda bir kapsulun falan indirime girme sansi var mi? Genişletmek için tıkla... Daha çok artacak gibi duruyor.
RestalFox Megapat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 724 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #3 William Crusader dedi: Daha çok artacak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Artsın artsın kâr ediyorum.
William Crusader dedi: Daha çok artacak gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Artsın artsın kâr ediyorum.