CS:GO'da yüksek ping alıyorum

268227

Kilopat
TurkNet kullanıcısıyım ve yüksek pinglerde oynuyorum. Oyun başı 40 ping ile başlıyor bir round sonra 60-65 ping oluyor. İstisnasız her oyunda bu böyle. Neden bu kadar gecikme süresi yaşıyorum, TurkNet yüksek hız ve düşük gecikme vaadi vermiyor muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet kullanıcısıyım ve yüksek pinglerde oynuyorum. Oyun başı 40 ping ile başlıyor bir round sonra 60-65 ping oluyor. İstisnasız her oyunda bu böyle. Neden bu kadar gecikme süresi yaşıyorum, TurkNet yüksek hız ve düşük gecikme vaadi vermiyor muydu?
Hangi sunucuya attığı da önemli, oyun içide konsola "status"yazarak görebilirsiniz. EU West genelde en iyi pingi verir.

Yüksek pingi anlarım da neden sabit değil? 40 ile girdiğim sunucuya 65 ping ile çıkıyorum.
Bu çokta anormal bir şey değil, mesela bende oyun yükleme ekranında ping 28 gibi değerleri görüyor. Oyun içinde böyle değil tabii ki. Turknet şahsen ping olarak en iyisi değil gibime geliyor, kendim de kullanıyorum. Turk Telekom kullanan arkadaşım daha düşük ping alıyor.

Bu çokta anormal bir şey değil, mesela bende oyun yükleme ekranında ping 28 gibi değerleri görüyor. Oyun içinde böyle değil tabii ki. Turknet şahsen ping olarak en iyisi değil gibime geliyor, kendim de kullanıyorum. Turk Telekom kullanan arkadaşım daha düşük ping alıyor.
TurkTelekom'da yüksek ping olsa da en azından çok sabit oluyordu sürekli aynı ping ile oynuyordum.

Benim 110 pingleri görüyordu anlık, destek ile iletişime geçtim yanıt vermeleri kısa sürdü ancak verdikleri yanıt hiçbir işime yaramadı. Bu aralar ping problemim yok ping değerleri de iyi. Yüksek ihtimal bu konuda yardımcı olamayacaklarını belirtirler ama yine de TurkNet Desteğine bir yazın. Zaten 60-65 ping Türkiye standartlarında kötü bir değer değil.

Merhaba, konuyla ilgili OİM üzerinden destek kaydı oluşturmanızı rica ederim. Ekiplerimiz gerekli kontrolleri yapıp sizi bilgilendirecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı