CS:GO'daki VAC ban kalkar mi?

Arkadaşlar bu ne öfke bu ne celal ya isteyen inanır istemeyen inanmaz ben cs goyu aktif şekilde 6 yıldır oynuyorum 2.5 k saatim var sumpreme rankın da oynuyorum ban yiyen hesap yıllar önce açtığım ilk hesap ki bu hesap ban yiyince format atıp hesap aldım o hesapla hala oynuyorum ban felan da yemedim bunun virüsten olduğunu dan eminim arkaplanda çalışan bir uygulama felan dır sebebi tabi benimde ilk hesabım şuan ki hesabım olsa bende öyle derdim hile açmadan yemezsin vs benim bu soruyu sorarken ki amacım ne cs goyu nede hesabımın içindekileri de kurtarmak değildi ki hesapta tek oyun var cs skin zaten yok bu hesaba bağlı mail hesabımın aktif olarak her yerde kullanmış olmamdan onu kurtarmaktır ki onunda baska yolu varmış teşekkürler ilginiz icin benim başıma gelmedi diye öyle bisey yok demeniz de komik cidden anlıyorum hile yapanlara öfkeli siniz ama bu konuda çözümsüz yalancı muamelesi yapmanıza gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…