CS:GO'daki VAC ban kalkar mi?

Hatalı bir yasaklama var ise kaldırılıyor. Ama 1718 günden sonra yasaklamanın pek hatalı olacağını sanmıyorum.

Gecen 5 seneyi gecen VAC banlar affediliyor diye bir haber okudum. Boyle bir şey var mi?

Bu sadece e-spor oyuncuları için geçerli. Eskiden e-spor oyuncuları VAC yasaklaması aldığı gibi e-spordan uzaklaştırılıyordu kalıcı olarak. Yeni gelen kural ile yasaklamanın üzerinden 5 yıl geçince yeni Steam hesabı ile e-spor kariyerlerine devam edebiliyorlar.
 
CS:GO'dan 1718 gun once VAC ban yedim. İlk defa CS:GO almistim, yeni yeni oynamaya baslamistim ki 46 saat toplam oynamam var. O zamanlar PC'yi sadece film izlemek için kullaniyordum. PC'den de pek anlamiyordum. VAC yedigimde 32 saatim vardi. Büyük ihtimalle virus vardi, tahminimce ondan yedim. Bu VAC bani kaldirmanin yolu var mi? Gecen 5 seneyi gecen VAC banlar affediliyor diye bir haber okudum. Boyle bir şey var mi?
Bizde inandık virüsmüş. Yaptıysan yaptım de.
 
O tam tersi değil mi ya :ROFL:

Kalkmaması lazım, kalkmamalı...
Overwatch yediysen oyuncular seni hile olarak gördügü icin yersin, ama dümdüz dosyalardan vac yediysen kalkma ihtimali var, hotbros mu ne haksız vac yemişti 1 yıl sonra falan kalkmıştı
İftira atmak ne haddinize? Utanmıyor musunuz?
Haklısın burası sanal ortam birinin anasına sövsen de seni bulamaz edemez kim oldugunu bilmez adam neden hile açsa bile yalan söylesin.
 

Geri
Yukarı