Çözüldü CS:GO'dan VAC ban yenirse Steam hesabına bir daha girilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

proxyz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi arkadaşımla bir iddiaya girdik ve kaybettim 1 hafta ona Steam hesabımı vereceğim CS:GO pek oynamam o hile falan açıyor arada o VAC ban yese oyundan, Steam hesabıma bir daha giremez miyim diğer oyunlarıma falan?

Çözüm
VAC ban yedikten sonra sadece VAC korumalı sunuculara sahip olan oyunlarda sorun yaşarsınız. Onun dışında hesabınızda istediğiniz gibi offline oyunları oynayabilirsiniz, hesap gitmez.
Arkadaşınıza hile yerine beynini kullanmasını söyleyin. Beyni yoksa kullanmaya devam eder zaten.

Soruna gelince CS, l2D serisi vs. oynayamazsın.

Diyorum ama işte anlamıyor eskiden bende kullanmıştım da sildim zaten rekabet falan girmemiştim.

https://store.steampowered.com/search/?category2=8 VAC korumasına sahip oyunların listesi bunları oynayamazsınız.

Rust'ım yok da yeni hesap açıp Rust alsam yine mi oynayamam anakarta mı atıyor VAC'i?

VAC yiyen Steam hesabınla VAC koruması olan oyunların official sunucularına bağlanamazsın.

Diyorum ama işte anlamıyor eskiden bende kullanmıştım da sildim zaten rekabet falan girmemiştim.

Rust'ım yok da yeni hesap açıp Rust alsam yine mi oynayamam anakarta mı atıyor VAC'i?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı