CS:GO'nun cezaları saçma değil mi?

Burada da art niyetli kişileri engelliyorlar aslında. Ben rekabetçi hızlı oyun oynarken birkaç defa başıma geldi, 4 arkadaş beraber giriyorlar. Ben de lobiden girmedigim için oyunda onlarla takım arkadaşı olarak eşleşiyorum. Oyunun sonunda aralarında anlaşıp sırf adilik olsun puan alamasın diye oyundan atıyorlar. Ben o yüzden faydalı buluyorum. O da sizin talihsizliğiniz olmuş

Aslında saçmalık yok. Dört kişinin bir oyuna girdiğini düşünün ve beşinci kişiyi sürekli atıyorlar. Sizce bu ne kadar adil olurdu? Doğrudan da 7 gün ban vermiyor zaten. Aynı hatanın sürekli tekrarlanması durumunda ceza katlanarak gidiyor. Bir anormallik yok kısacası. AFK'leri de kicklemenize gerek yok. Hareketsiz kaldıklarından dolayı bir süre sonra atılıyorlar.

4 Rus'un banlattığı çok oluyor. Oyun sonu çok sinir bozucu ama bu sistem olması lazım. Eğer AFK ise takım arkadaşlarıma oylama başlatmasını söylüyorum genelde ben haftada 1-2 sefer yapıyorum. Ceza sistemi bence daha da arttırılmalı. Adam maç başlamadan çıkıyor 1 saat ban yiyor rekabetçiden mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…