CS GO'ya girince 144 Hz'den 60 Hz düşmesi

• Konuyu başlatan JesGua
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 14.034

JesGua

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Acer KG241 144 Hz 1 ms monitörüm var. 2 aydır kullanıyorum. Bugün bir sorunla karşılaştım. PC ilk açıldığında 144 Hz olan monitör oyuna girdiğimde 60 Hz oluyor. Görüntü ayarlarından 144 seçiyorum ama tekrar 60 yapıyor kendisi. Ekran kartı güncellemelerini falan yaptım. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç seçeneklerine "-freq 144" ve "-refresh 144" komutlarını yazıp oyuna girin.
Yazılı zaten normal de oyun içi 144 kullanıyordum. Bugün oyuna girdiğimde 60 hz e düşürdü
Freesync ya da g sync açık kalmış olabilir yani FPS'yi 60Hz'e sabitlemiş olabilirsin oyun ayarlarından kapatabilirsin.
Freesync açık ama daha önce de böyle kullanıyordum zaten sıkıntı yoktu

Hangi kabloyla kullanıyorsun monitörü? eğer HDMI kullanıyorsan monitör oyunda 144 Hz olarak çalışmayabilir. DisplayPort kablo kullanmayı dene.
dısplay kablo kullanıyorum en baştan beri
60HZ olduğunu nereden anlıyorsunuz?
oyuna girmeden önce 144 hz görüntü ayarlarından bakıyorum hem de masaüstü çok akıcı. ama oyuna girince masaüstü kasmaya başlıyor ve görüntü seçeneklerinden bakıyorum 59 hz e düşmüş. Oyunu kapattıktan sonra da tekrar 144 hz e dönmüyor. yeniden başlatmam gerekiyor

Oyunu nvdia denetim masasından kullanılabilecek en yüksek fps olarak ayarla.Program ayarlarından tercih edilen en yüksek yenileme hızı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı