Evde laptopum var ping yüzünden CS:GO'yu oynayamıyorum. En son 1 sene önce oynadım şimdi internet kafeye gitsem anında rekabetçi girsem iyi oynayamam mı? Nasıl yapmamı önerirsiniz?
Evde laptopum var ping yüzünden CS:GO'yu oynayamıyorum. En son 1 sene önce oynadım şimdi internet kafeye gitsem anında rekabetçi girsem iyi oynayamam mı? Nasıl yapmamı önerirsiniz?
Evet maalesef ki eski peformansınızdan eser kalmayacak aim bot Z gibi maplerde oynayayarak aim geliştirmeniz gerek unutmayın aim ancak oynaya oynaya gelişir bu altın kuraldır.
Oynaya oynaya alışacaksın mecbur. 7 ay kadar bırakmıştım CS:GO'yu. Yeniden oyuna döndüğümde kötü sayılmazdım fakat alışması 1 hafta sürdü. Oynaya oynaya alışacaksın hocam.
Hellian da sizin gibi bıraktıktan 1 yıl sonra bu videodaki teknikleri uygulayarak eskisinden daha iyi hale gelmişti. "CS:GO'yu iyi oynamak istiyorum." diyen birisinin kesinlikle izlemesi gereken bir video.