CS:GO'yu Bıraktıracak Oyunlar

Lego Marvel'a bakabilirsin. Oyunda hemen tüm Marvel karakterleri bulunuyor hem de openworld bir oyun. R6 öneririm. Fakat bir CS:GO oyuncusuysan alışmak zaman alabilir. Çünkü R6 rush and kill oyunu değildir. Sabır ve yetenek ister.

Son düzenleyen: Moderatör:
Övünmek gibi olmasın ama yetenek var. Sadece doğru oyunları bulmaya çalışıyorum. Lego Marvel'ı onlarca kez bitirdim. Soğ olun yorumunuz için.

Heroes & Generals (y)
Oynadım.

For Honor gayet iyi bir oyundur. Jahrein ile de ayrı zevkli oluyor :)
Para olunca bakacağım.

Skyrim modlarıyla başından kaldırmaz. DayZ Rust gibi oyunlar da bağımlılık yapar (y) Alabilirsen BF1 alamazsan BF3 oldukça iyidir (y)
Skyrim kesinlikle alacağım.

Knight online efsanedir, ne kadar bıraksamda her seferinde tekrar başlamışımdır. Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi Skyrim ve DLC'leri ile aylarını harcarsın bitirmek için, single olarakta Crysis önerebilirim.
Crysis'i istiyorum zaten Knight'ı da zamanında oynadım. Öneri için teşekkürler.

Bu arada For Honor şu anlık bana çok kolay sıkabilecek bir oyun gibi göründü. Bence almayin bekleyin.

CS:GO denen oyunda 2 gün önce ban yedim karşıma 3 hile geldi onlar ban yemezken ben ban yedim bu oyundan kurtulmak istiyorsan ucuz bir hile bul ve indir. Hiç düşünmeden oyuna gir zaten ban yersin ve bir daha asla satın alma, emin ol böylesi daha iyi .

Kesinlikle R6 Siege diyorum. Şahsen ben aldıktan 1 hafta sonra CS:GO'yu bıraktım daha da girmedim. Gerçekçilikten hoşlanıyorsanız başka oyun aramaya gerek yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı