Çözüldü CS hassasiyeti ile Valorant hassasiyeti aynı mı olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Toprak Elagöz

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dostlar, bir launcher üzerinden CS oynuyorum ve hassasiyet default (1). Valorant'ta ise 0,45. CS'de özgürce hareket ediyorum ve rahatım. Sizce ne yapmalıyım? DPI: 800.Mouse Hz: 125 (125 Hz olduğu için hızlı bir sens daha iyi olur diye düşündüm.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hayır, aralarında çok büyük fark var. Valorant'ta 0.45 hassasiyet CS'de 1.4 - 1.45 civarlarına denk geliyor. CS'deki 1 hassasiyet ise Valorant'ta 0.31 civarına denk geliyor.

Kendiniz hesaplamak isterseniz CS hassasiyeti: Valorant hassasiyeti X 3.18.
Hayır, aralarında çok büyük fark var. Valorant'ta 0.45 hassasiyet CS'de 1.4 - 1.45 civarlarına denk geliyor. CS'deki 1 hassasiyet ise Valorant'ta 0.31 civarına denk geliyor.

Kendiniz hesaplamak isterseniz CS hassasiyeti: Valorant hassasiyeti X 3.18.

Çözüm
Herkesin anlayacağı dilden anlatmak gerekirse DPI ve oyun içi sens ayarı Valo ve CS'de aynı olsa dahi mouse'u döndürdüğünde farklı oranda dönüyor. Bu diğer oyunlar içinde geçerli. O yüzden aynı olmamalı. Bu farklı oyunlar için hesaplama yapan siteler var onlara bakabilirsin lakin bazıları hatalı olduğunu söylüyor. Ama yani E-Spor'cu değilsen o ufak hatanın bir önemi olmaz gibime geliyor.

Herkesin anlayacağı dilden anlatmak gerekirse DPI ve oyun içi sens ayarı Valorant ve CS'de aynı olsa dahi fareyi döndürdüğünde farklı oranda dönüyor. Bu diğer oyunlar içinde geçerli. O yüzden aynı olmamalı. Bu farklı oyunlar için hesaplama yapan siteler var onlara bakabilirsin lakin bazıları hatalı olduğunu söylüyor. Ama yani e-spor'cu değilsen o ufak hatanın bir önemi olmaz gibime geliyor.

Sag olasın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı