CS için site önerisi

Kasa her zaman kazanır, gerçekten site güvenilir bir sistem ile oynatıyorsa kazanırsın. CS:GO Empire sitesinden 400TL katladım kulaklık almıştım.
Kanka katladıgında nerden gerçege ceviriyon bynogameden mi bide bi sorum daha var bıcak vs hemen satılıyor mu 1 2 günde

Easyskins var. Her gün 10 coin bedava veriyor ve depozitosuz skin çekme var. Hiç para yatirmadan biraz coin biriktirip oynadim katladim sonra item çektim.

Easyskins var. Her gün 10 coin bedava veriyor ve depozitosuz skin çekme var. Hiç para yatirmadan biraz coin biriktirip oynadim katladim sonra item çektim.

Nasıl coin alıyorsun? Ben giriş yapmaya çalışıyorum, giriyorum yine giriş yerine atıyor.

Hesabında ücretli CS olması lazım

Bende ücretli CS var ama coini vermiyor, altında şu yazıyor: Only Steam accounts with CS:GO Game and no VAC are eligible for Free Coins. Re-login to the site to Update.

easyskins'den çok güzel şeyler kazanmıştım ücretsiz, Ücretsiz Coinler de veriyor. ordan da katlayıp rahatça çekebiliyorsunuz. Ama batmayın dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…