CS karşılıklı nasıl oynanır?

paprika4

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,

Evde arkadaşlar CS oynamak istiyoruz. Ben uzun süredir oynuyorum. Prime hesabım var, hatta CS 2'yi de oynuyorum. Şimdi arkadaşın bilgisayarı var. Karşılıklı birebir oynamak istiyoruz. Aynı hesapla oynayamayız diye düşünüyorum.

CS bir ara ücretsiz olmuştu. Yeni hesap açıp mı yapmamız gerekiyor? Silah yarışı gibi küçük haritalarda nasıl birlikte oynayabiliriz? Direkt ücretsiz hesap açması yeterli olur mu? Yoksa Prime hesap mı olması gerekiyor benimle oynayabilmesi için?

Aynı lobiye girerek oyun modunu seçip başlatmanız yeterli aslında? Karşılıklı derken 1v1 mi yoksa herkesin olduğu sunucu mu?

Hocam basit, prime değilse sende prime olmayan modda oynayacaksın. Seçkin haritalarda daha az hile olur, seçkin girmeyince hile çok gelebiliyor sadece. İkiniz de seçkin olmayacak şekilde oynarsınız, aynı hesaptan elbette oynayamazsınız.

Arkadaşlar selam,

Evde arkadaşlar CS oynamak istiyoruz. Ben uzun süredir oynuyorum. Prime hesabım var, hatta CS 2'yi de oynuyorum. Şimdi arkadaşın bilgisayarı var. Karşılıklı birebir oynamak istiyoruz. Aynı hesapla oynayamayız diye düşünüyorum.

CS bir ara ücretsiz olmuştu. Yeni hesap açıp mı yapmamız gerekiyor? Silah yarışı gibi küçük haritalarda nasıl birlikte oynayabiliriz? Direkt ücretsiz hesap açması yeterli olur mu? Yoksa Prime hesap mı olması gerekiyor benimle oynayabilmesi için?
Steam arkadaş kodu ile birbirini eklemeniz ve ondan sonra lobiye davet etmeniz gerekiyor arkadaş eklemek için belli bi miktar para yatırıp seviye açmak lazım steam de.

CS:GO'yu hala ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Arkadaşınız yeni bir hesap açıp CS:GO'yu hesabına eklesin. Ama Steam'de arkadaş ekleme özelliği belirli bir para harcadığınızda açılıyor. Ama sizin hesabınızda arkadaş ekleme özelliği açıksa siz ona arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz. Daha sonrasında oyunun atölyesinden beğendiğiniz bir oyun modunu veya haritayı indirin. CS:GO ana menüsündeyken sağ taraftaki arkadaş listesinden arkadaşınıza davet gönderin, arkadaşınız kabul ettiğinde aynı lobide olmuş olacaksınız. Daha sonrasında atölyeden indirdiğiniz haritayı başlatın. İşte bu kadar.

Aynı lobideyken botlarla alıştırma diyip girceksiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı