CS neden değişti?

Şu an CS 2 bence GO'dan daha iyi yeni başlayanlar için daha adil hile konusunu saymazsak.
GO da aimi iyi olan adamı vurman inkansız gibi bir şey di bence CS 2 olmuş.
Biz millet olarak yenilik sevmiyoruz zaten çoğu kişinin sevmemesinin sebebi bu bence.

CS 2, CS değil de CoD gibi hissiyat verdi bana. Özellikle GO da saniyelerin önemini hissediyordum.

Ajan skinleri factionların ciddiliğini mahvetti bana kalırsa factionlar karizmatik ve güzellerdi özellikle Dust 2 factionları fakat ajanlar ciddiliği bozdu bence ve factionları kaldırdılar.
fornite gibi değil ki ajan skinleri bence temaya uygun daryyl olsun sabre bit tür ajan skinleri var
valve zaten para ile satıyoruz ne gerek var eklemeye demiş bence de gerek yok

CS 2, CS değil de CoD gibi hissiyat verdi bana. Özellikle GO da saniyelerin önemini hissediyordum.

Bende tam tersi hiss vardı CS:GO'da çok hissetmiyordum saniyelik farkı GO aşırı eskiydi değişmesi lazımdı bence doğru oldu.

Fornite gibi değil ki ajan skinleri bence temaya uygun daryyl olsun sabre bit tür ajan skinleri var.
Valve zaten para ile satıyoruz ne gerek var eklemeye demiş bence de gerek yok.

Bana kalırsa gerek var mesela Dust 2 eskiden olduğu yer belli idi idf(İsrail savunma kuvvetleri) ve elit Crew vardı(büyük ihtimal ne olduğu tahmin ettin) şimdi ise yerinde sas(İngiltere'de askeri bir birim) ve phenoix connection(kurgu doğu Avrupa terrör örgütü) var çölün ortasında bunun yer alması saçma mesela batı Avrupa haritalarında ayrılıkçılar vardı(bu gerçek bir terör örgütünün aynısıdır ismi yok sadece) ve gign vardı (Fransa özel timi) bu benim çok hoşuma gidiyordu.

Bana kalırsa gerek var mesela Dust 2 eskiden olduğu yer belli idi idf(İsrail savunma kuvvetleri) ve elit Crew vardı(büyük ihtimal ne olduğu tahmin ettin) şimdi ise yerinde sas(İngiltere'de askeri bir birim) ve phenoix connection(kurgu doğu Avrupa terrör örgütü) var çölün ortasında bunun yer alması saçma mesela batı Avrupa haritalarında ayrılıkçılar vardı(bu gerçek bir terör örgütünün aynısıdır ismi yok sadece) ve gign vardı (Fransa özel timi) bu benim çok hoşuma gidiyordu.

Oyunu rekabet için oynuyor çoğu kişi olnarın umurunda değil Valve da uğraşmamış.
Dediğim gibi 4:3 oynayan adama sen ne lore anlatacaksın ki faction eklecek zamanları da yoktur belki bilemeyiz bence gelmez faction.

Oyunu rekabet için oynuyor çoğu kişi olnarın umurunda değil Valve da uğraşmamış.
Dediğim gibi 4:3 oynayan adama sen ne lore anlatacaksın ki faction eklecek zamanları da yoktur belki bilemeyiz bence gelmez faction.

Oda doğru CS kitlesi hayatsız, eline kız eli değmemiş, annesinin bodrumunda yaşayan insanlardan oluşuyor.

Herkesin isteği farklı en iyisi 2. oyunu ayrı olarak çıkarmak vs GO ya el sürmemekti sanırım. 😆

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı