CS: Source'nin e-spor tarafında tutmama nedeni

425806

Hectopat
CS: Source çıktığında CS 1.6'dan daha iyi grafiklere sahip olmasına rağmen e-spor tarafında tutmadı. Bunun en büyük sebebi Source fizik motoruydu. Half-Life 2'de bildiğiniz gibi ateş ettiğimiz varilleri devirebiliyorduk. Bu CS: S'da da vardı. C4'ü kurup üstüne varil devirirseniz bulması çok zor oluyordu. Ya da bomba patlatıp kapının yanındaki dolabı kapının önünü kapatmasını sağlamak. Rekabetçi oyunlarda basitçe takılacağınız şeyler can sıkar. Bu yüzden CS: S e-spor tarafında tutmadı. 2. sebep ise detaylar. CS: S'da cam kırılma detayları vb. bir sürü şey daha detaylı olduğu için ani FPS kaybı yaşanabiliyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS: Source zaten CS 1.6'nın kötü bir kopyası gibi olunca kimse geçmek istemedi.

CS: Source zaten CS 1.6'nın kötü bir kopyası gibi olunca kimse geçmek istemedi.
Kötü bir kopyası olduğunu düşünmüyorum. E-spor için fazlaca iyiydi. CS:GO'da bile bir çok sabit olmasına rağmen base'den base'e kill alabiliyor oyuncular boost yardımıyla. Bir de varillerin, diğer eşyaların hareketli olduğunu hayal edin. E-spor'da çok fazla etkisi olurdu böyle bir şeyin. Casual oynamak için gayet güzel, grafikler ve fizik motoru tatmin ediyor, ama e-spor olarak düşünülünce fazla karmaşık.

Kötü bir kopyası olduğunu düşünmüyorum. E-spor için fazlaca iyiydi. CS:GO'da bile birçok sabit olmasına rağmen Base'den Base'e kill alabiliyor oyuncular Boost yardımıyla. Bir de varillerin, diğer eşyaların hareketli olduğunu hayal edin. E-spor'da çok fazla etkisi olurdu böyle bir şeyin. Casual oynamak için gayet güzel, grafikler ve fizik motoru tatmin ediyor, ama e-spor olarak düşünülünce fazla karmaşık.

1.5 ay CS:GO'da espor yapmış birisi olarak söylüyorum ki CS 1.6'nın bile espor için çok eksikleri ve dengesizlikleri varken CS: Source daha bir kötü. Eğer birisini öldürdüyseniz ve arkasında adam varsa ölü bedeni siper gibi bütün mermileri toplayabiliyor. Tenekeleri C4'ün üstüne atıp buglayarak Defuse'u engelleyebiliyorlar. Hitboxları ve Rate'leri CS 1.6'dan bile kötü. Zaten yumuşak oynanış ve oyuncak silahları saymıyorum bile.

CS 1.6'dan sonra CS: S oynamak bana çok zor geliyordu hala öyle nedense ama CS:GO tarafında gayet güzel bir şekilde oyuna uyum sağlayabiliyorum.

Ayrıca CS 1.6'da vs atabiliriz isteyen olursa. :D

1.5 ay CS:GO'da espor yapmış birisi olarak söylüyorum ki CS 1.6'nın bile espor için çok eksikleri ve dengesizlikleri varken CS: Source daha bir kötü. Eğer birisini öldürdüyseniz ve arkasında adam varsa ölü bedeni siper gibi bütün mermileri toplayabiliyor. Tenekeleri C4'ün üstüne atıp buglayarak Defuse'u engelleyebiliyorlar. Hitboxları ve Rate'leri CS 1.6'dan bile kötü. Zaten yumuşak oynanış ve oyuncak silahları saymıyorum bile.
Bahsettiğim buydu zaten. Fizik motoru e-spor için uygun değildi. Ama bir oyunun e-spor'a uygun olmaması kendisinden bir önceki oyunun kötü kopyası olduğu anlamına gelmiyor.

Bahsettiğim buydu zaten. Fizik motoru e-spor için uygun değildi. Ama bir oyunun e-spor'a uygun olmaması kendisinden bir önceki oyunun kötü kopyası olduğu anlamına gelmiyor.

Geliyor. CS: Source'un CS 1.6'dan tek farkı oyun motoru. Silahlar aynı aynı menüler aynı ekonomisi aynı haritalar aynı. Tek farkı oyun motoru.

Geliyor. CS: Source'un CS 1.6'dan tek farkı oyun motoru. Silahlar aynı aynı menüler aynı ekonomisi aynı haritalar aynı. Tek farkı oyun motoru.
Renkler ve zevkler tartışılmaz. Size göre kötü geliyor olabilir ama fizik motoru oyunu daha dinamikleştirmiş bence. Siz sevmemiş olabilirsiniz. Saygı duyuyorum.

Renkler ve zevkler tartışılmaz. Size göre kötü geliyor olabilir ama fizik motoru oyunu daha dinamikleştirmiş bence. Siz sevmemiş olabilirsiniz. Saygı duyuyorum.

Fikirlerime saygı duyduğunuz için teşekkür ederim. Oyun bana göre kötü değil Espor'a göre kötü. Zombie Escape'lerde takılırdım ama ciddiye alıp oynayabileceğim bir oyun değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı