CS1.6'ya bunny CFG kurulur mu?

MLoose

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen7 7435HS
2x 12GB DDR4-4800
4050 6GB
Meslek
Öğrenci
Lavuklar fena bunny yapıyor fena hızlanıyorlar CFG lazım elinde olan veya bilen var mı?

Sadece CFG ile olmaz. Saatlerce pratik yapmanız lazım.

Evet olur internetten veya kendi yaptığın cfg'yi kullanırsın. Türk aleminde cfg dediğimiz uzantısı config olan altı üstü metin belgesini para karşılığında satıcıları var bir işe yarasa bari.

Evet olur internetten veya kendi yaptığın CFG'yi kullanırsın. Türk aleminde CFG dediğimiz uzantısı Config olan altı üstü metin belgesini para karşılığında satıcıları var bir işe yarasa bari.

Aradığım şey tam olarak oto strafe paralı satan var denk geldim adam mouse tuşuna basılı tutunca oto strafe atıyor araştırdım bulamadım hiç.

Aradığım şey tam olarak oto strafe paralı satan var denk geldim adam mouse tuşuna basılı tutunca oto strafe atıyor araştırdım bulamadım hiç.

Benim yandex disk de aradığın tarzın daha da iyisi bir şey var sadece kurulumunu yapamıyorum. Elimde ki scripts olarak geçiyor cfg değil. Çok uzun zaman önce kaydetmiştim şu an piyasada yok. Şöyle anlatayım birisi çıka geldi bunu paylaştı sonra ortadan paylaşımıyla beraberinde kayboldu. Bir ara yaymayı düşündüm ama kararsız kalmıştım.

Benim Yandex disk de aradığın tarzın daha da iyisi bir şey var sadece kurulumunu yapamıyorum. Elimde ki scripts olarak geçiyor CFG değil. Çok uzun zaman önce kaydetmiştim şu an piyasada yok. Şöyle anlatayım birisi çıka geldi bunu paylaştı sonra ortadan paylaşımıyla beraberinde kayboldu. Bir ara yaymayı düşündüm ama kararsız kalmıştım

Oyuna işlemek için bir uygulama vardı ama hatırlayamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı