Çözüldü CS2 140 GB yer kaplıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, oyun normalde 85 GB kapladığı yer bende 140 GB olarak görünüyor. Sebebi nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    4,1 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba arkadaşlar, oyun normalde 85 GB kapladığı yer bende 140 GB olarak görünüyor. Sebebi nedir?
Oyun kayıtlarını indirmiş olabilir misin? Oyun içinde maçlarım sekmesinde eski oyunlarını indirince yer kaplıyor otomatik silmiyor diye biliyorum.

Steam atölyede bulunan abonelikleriniz olabilir, bunlar diskte yer kaplar. Özel haritalar veya oyun modları gibi, ikinci sebebi birden fazla topluluk sunucusuna giriş yaptıysanız bir çok sunucunun model paketlerini indirmiş olabilirsiniz. Son olarak buna ihtimal vermiyorum ama yanlışlıkla oyun dosyasının içine fazladan dosya kopyalanmış olabilir.

Oyun kayıtlarını indirmiş olabilir misin? Oyun içinde maçlarım sekmesinde eski oyunlarını indirince yer kaplıyor otomatik silmiyor diye biliyorum.

Hayır hiçbir şey indirmedim nasıl yapıldıgını bilmiyorum bile.

Steam atolyede sadece 1 tane var aimbot-Z haritası. Onun haricinde yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…