sevgisiz büyüdüm
Femtopat
Daha fazla
Görmeden bir şey söylemek zor, oyunu tamamen silip yeniden yüklemek belki işe yarayabilir.Hayır hiçbir şey indirmedim nasıl yapıldıgını bilmiyorum bile.
Steam atolyede sadece 1 tane var aimbot-Z haritası. Onun haricinde yok.
Oyun kayıtlarını indirmiş olabilir misin? Oyun içinde maçlarım sekmesinde eski oyunlarını indirince yer kaplıyor otomatik silmiyor diye biliyorum.Merhaba arkadaşlar, oyun normalde 85 GB kapladığı yer bende 140 GB olarak görünüyor. Sebebi nedir?
Steam atölyede bulunan abonelikleriniz olabilir, bunlar diskte yer kaplar. Özel haritalar veya oyun modları gibi, ikinci sebebi birden fazla topluluk sunucusuna giriş yaptıysanız bir çok sunucunun model paketlerini indirmiş olabilirsiniz. Son olarak buna ihtimal vermiyorum ama yanlışlıkla oyun dosyasının içine fazladan dosya kopyalanmış olabilir.Merhaba arkadaşlar, oyun normalde 85 GB kapladığı yer bende 140 GB olarak görünüyor. Sebebi nedir?
Oyun kayıtlarını indirmiş olabilir misin? Oyun içinde maçlarım sekmesinde eski oyunlarını indirince yer kaplıyor otomatik silmiyor diye biliyorum.
Steam atölyede bulunan abonelikleriniz olabilir, bunlar diskte yer kaplar. Özel haritalar veya oyun modları gibi, ikinci sebebi birden fazla topluluk sunucusuna giriş yaptıysanız birçok sunucunun model paketlerini indirmiş olabilirsiniz. Son olarak buna ihtimal vermiyorum ama yanlışlıkla oyun dosyasının içine fazladan dosya kopyalanmış olabilir.
Görmeden bir şey söylemek zor, oyunu tamamen silip yeniden yüklemek belki işe yarayabilir.Hayır hiçbir şey indirmedim nasıl yapıldıgını bilmiyorum bile.
Steam atolyede sadece 1 tane var aimbot-Z haritası. Onun haricinde yok.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.