S Sagolera Centipat Katılım 7 Şubat 2024 Mesajlar 696 Çözümler 3 5 Ekim 2024 #21 mehsel12 dedi: o rastgele gelen ödüller değerli olma şansları oluyor mu Genişletmek için tıkla... 1,5 dolara da kasa dusebilir 30 cente de. Gelen silahlarin cogu degersiz fakat nadir de olsa degerli bir sey dusebilir.
mehsel12 dedi: o rastgele gelen ödüller değerli olma şansları oluyor mu Genişletmek için tıkla... 1,5 dolara da kasa dusebilir 30 cente de. Gelen silahlarin cogu degersiz fakat nadir de olsa degerli bir sey dusebilir.
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.878 Çözümler 7 6 Ekim 2024 #22 mehsel12 dedi: O rastgele gelen ödüller değerli olma şansları oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen gün 5 dolar çıkarttım bazı insanlar 100 dolarlık kasa düşürüyor ihtimali var ki benim arkadaşım bizzat çıkartmıştı.
mehsel12 dedi: O rastgele gelen ödüller değerli olma şansları oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçen gün 5 dolar çıkarttım bazı insanlar 100 dolarlık kasa düşürüyor ihtimali var ki benim arkadaşım bizzat çıkartmıştı.
M mehsel12 Centipat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 262 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #23 ReyuM dedi: Geçen gün 5 dolar çıkarttım bazı insanlar 100 dolarlık kasa düşürüyor ihtimali var ki benim arkadaşım bizzat çıkartmıştı. Genişletmek için tıkla... Keydrop ne kadar mantıklı ve nasıl işliyor yayıncılar falan da ordan kasa falan açıyor ya itemlerini orda satıyorlar bir sıkıntı çıkarır mı yani
ReyuM dedi: Geçen gün 5 dolar çıkarttım bazı insanlar 100 dolarlık kasa düşürüyor ihtimali var ki benim arkadaşım bizzat çıkartmıştı. Genişletmek için tıkla... Keydrop ne kadar mantıklı ve nasıl işliyor yayıncılar falan da ordan kasa falan açıyor ya itemlerini orda satıyorlar bir sıkıntı çıkarır mı yani
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.878 Çözümler 7 6 Ekim 2024 #24 mehsel12 dedi: Keydrop ne kadar mantıklı ve nasıl işliyor yayıncılar falan da ordan kasa falan açıyor ya itemlerini orda satıyorlar bir sıkıntı çıkarır mı yani Genişletmek için tıkla... Hocam bilgilerinizi vs. alıyorlar Valve sorumluluk kabul etmiyor ona göre hareket etmeniz daha mantıklı.
mehsel12 dedi: Keydrop ne kadar mantıklı ve nasıl işliyor yayıncılar falan da ordan kasa falan açıyor ya itemlerini orda satıyorlar bir sıkıntı çıkarır mı yani Genişletmek için tıkla... Hocam bilgilerinizi vs. alıyorlar Valve sorumluluk kabul etmiyor ona göre hareket etmeniz daha mantıklı.