CS2 açıldığında VAC hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

DOKUWAN1905

Decapat
Daha fazla  
RAM
8
İşlemci
intel(R) Core(TM) i5-4200U CPU @ 1.60GHz 2.3 GHz
Selamünaleyküm. CS2 açtığımda VAC hatası veriyor. Fotoğrafta ki hata. Oyun dosyalarını siz söyleyin 10 ben söyleyeyim 20 defa doğruladım aynı sorunu yaşıyorum. Uyumluluk sorunu düzenleme yaptım yine olmadı. Çözüm yolu bilen veya aynı sorunu yaşayan var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• 20230916133354_1.jpg
    20230916133354_1.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 144
Bunu yaşadığımda ilk çözdüğümde 20 dakika oyunu kapalı tutup geri açtığımda çözülmüştü, ikincisinde ise modem resetlediğimde çözülmüştü. İsterseniz önce modemi sonra beklemeyi deneyin.

Bütün dosyaları silip tekrar yüklediniz mi?

Evet Steam üzerinden CS:GO'yu kaldır dedim sonra geri yükledim. Bunu yapmam dosyaları da silip yükledim anlamına geliyordur inşallah .

FACEIT oynuyor musun?

Yok hiç oynamadım.

Hocam Steam'i acip kapatman yeterli. Yerel sunuculara girdiysen eger ondan dolayi Valve guvenlik onlemi olarak istiyor bunu.

İlk önce Görev Yöneticisi kısmından kapatıyorum denedim olmadı. Steam içinden Steam'i kapatı yaptım olmadı

FACEIT oynuyor musun?

Hocam Steam'i acip kapatman yeterli. Yerel sunuculara girdiysen eger ondan dolayi Valve guvenlik onlemi olarak istiyor bunu.

Steam'i ilk önce Steam içerisinden kapattım geri açtım ancak aynı hatayı alıyorum. İkinci seferde Görev Yöneticisi kısmından kapattım açtım yine olmadı. Aynı hatayı alıyorum.

Bunu yaşadığımda ilk çözdüğümde 20 dakika oyunu kapalı tutup geri açtığımda çözülmüştü, ikincisinde ise modem resetlediğimde çözülmüştü. İsterseniz önce modemi sonra beklemeyi deneyin.

Oyunu kapalı tuttum derken oyunu açmadım anlamında kapalı tuttum diyorsun değil mi?

Son düzenleme:
deneyeceğim

Denedim ancak yine aynı sorunu yaşıyorum. Bu oyunun dosyaları geçersiz imzalı veya imzasız olmasını nasıl düzeltebilirim? Oyunu sildim yükledim aynı sorunu yaşıyorum. Başlatma seçeneğinde hiçbir şey yazmıyor. İnternetten araştırdım -vulkan yazarsanız açılır diye gördüm. Yaptım yine olmadı. Oyun dosyalarını doğrulama yaptığımda hepsi doğrulandı diye yanıt veriyor. Anlamadım gitti. Oyun dosyaları doğru bir şekilde doğrulandıysa neden bana hala dosyalar ile ilgili hata veriyor. Dosyalar arasında olmaması gereken benim elimle silmem gereken bir dosya olabilir mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı