swa2h Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #1 Son güncellemeden sonra oyun açıldığı anda siyah ekrana atıyor ve açılmıyor?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.349 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #2 swa2h dedi: Son güncellemeden sonra oyun açıldığı anda siyah ekrana atıyor ve açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerine herhangi bir komut yazdıysanız silin. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
swa2h dedi: Son güncellemeden sonra oyun açıldığı anda siyah ekrana atıyor ve açılmıyor? Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerine herhangi bir komut yazdıysanız silin. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin.
swa2h Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #3 Einstein dedi: Başlatma seçeneklerine herhangi bir komut yazdıysanız silin. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... ikisini de yaptım
Einstein dedi: Başlatma seçeneklerine herhangi bir komut yazdıysanız silin. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... ikisini de yaptım
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.349 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #4 swa2h dedi: İkisini de yaptım. Genişletmek için tıkla... Oyun güncellemesinden sonra mı böyle oldu?
swa2h Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #5 Einstein dedi: Oyun güncellemesinden sonra mı böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Şu anda düzeldi dosyaları doğruladım fakat daha önce doğrulamam rağmen açılmıyordu. swa2h dedi: Şu anda düzeldi dosyaları doğruladım fakat daha önce doğrulamam rağmen açılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi oyun 5 10 saniyeliğine açılıyor oyun ekranı geliyor sonra oyundan atıp siyah ekrana atıyor.
Einstein dedi: Oyun güncellemesinden sonra mı böyle oldu? Genişletmek için tıkla... Şu anda düzeldi dosyaları doğruladım fakat daha önce doğrulamam rağmen açılmıyordu. swa2h dedi: Şu anda düzeldi dosyaları doğruladım fakat daha önce doğrulamam rağmen açılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi oyun 5 10 saniyeliğine açılıyor oyun ekranı geliyor sonra oyundan atıp siyah ekrana atıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.349 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #6 swa2h dedi: Şu anda düzeldi dosyaları doğruladım fakat daha önce doğrulamam rağmen açılmıyordu. Düzelmedi oyun 5 10 saniyeliğine açılıyor oyun ekranı geliyor sonra oyundan atıp siyah ekrana atıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda bir sorun yok değil mi?
swa2h dedi: Şu anda düzeldi dosyaları doğruladım fakat daha önce doğrulamam rağmen açılmıyordu. Düzelmedi oyun 5 10 saniyeliğine açılıyor oyun ekranı geliyor sonra oyundan atıp siyah ekrana atıyor. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda bir sorun yok değil mi?
swa2h Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #7 Einstein dedi: Diğer oyunlarda bir sorun yok değil mi? Genişletmek için tıkla... hayır yok
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.349 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #8 swa2h dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Steam>userdata>730 klasörünü silin. Sonra oyunun dosya konumuna girip CFG klasörünü silin. Sonra oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar deneyin.
swa2h dedi: Hayır yok. Genişletmek için tıkla... Steam>userdata>730 klasörünü silin. Sonra oyunun dosya konumuna girip CFG klasörünü silin. Sonra oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar deneyin.
swa2h Femtopat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #9 Einstein dedi: Steam>userdata>730 klasörünü silin. Sonra oyunun dosya konumuna girip CFG klasörünü silin. Sonra oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... cs hesabım silinmez değil mi
Einstein dedi: Steam>userdata>730 klasörünü silin. Sonra oyunun dosya konumuna girip CFG klasörünü silin. Sonra oyun dosyalarını doğrulayıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... cs hesabım silinmez değil mi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.349 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2024 #10 swa2h dedi: CS hesabım silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece oyun ve CFG ayarlarınız sıfırlanır.
swa2h dedi: CS hesabım silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece oyun ve CFG ayarlarınız sıfırlanır.