CS2 benzeri rekabetçi oyun önerisi

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
Valorant demeyin o CS2'ye göre çok farklı ve zaten yine oynadığım bir oyun. PUBG derseniz evet diyebilirdim fakat hilesi çok deniliyor ki CS'de de hile çok Bunların dışında simülasyona çok kaçmayan, CS gibi normal rekabetçi oyunu var mı piyasada?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben CS2 Valorant bilmem arkadaş! Rekabetçi oyun dediğin Rainbow Six: Siege'dir.
Peki orada da CS'de ki gibi sprey ön planda mı? Yoksa manyak gibi en ufak aralıktan rakibe one tap atmak mı ön planda Eğer Sprey dersen deneyeceğim. Öbür türlü bilemiyorum

Peki orada da CS'de ki gibi sprey ön planda mı? Yoksa manyak gibi en ufak aralıktan rakibe One tap atmak mı ön planda Eğer Sprey dersen deneyeceğim. Öbür türlü bilemiyorum

R6 de aimi en kötü insan bile çok güzel spray atar, 1 2 silah hariç, onun dışında oyunun ön planda olan şeyi sprayden çok taktiksellik, konumlanma ve refleks, eğer refleksleriniz iyiyse ve konum analizi yapabiliyorsanız oyun mükemmel bir hale gelir, benim 3000e yakın saatim ve artık düşmanların nereden geldiği, nasıl taktik yaptığı hangi karaktere ne alınması gerektiği gibi her şeyi oturttum (genelde 150 200. saate sizin de oturur) işte o zaman çok iyi oluyor.

Anladım gibi. Şimdi ben Valorant ve Cs'yi çoğunlukla oynuyorum. Cs her şeye rağmen Valorant'a tahtını kaptırmış olsa da sprey mekaniği gerçekten beni oyuna tekrar başlatıyor.R6'da da anladığım kadarıyla sprey mekaniği Valorant kadar arka planda kalmamış. Peki, Ubisoft'un diğer rekabetçi oyunu Xdefitant'ı oynuyor musunuz?

Pek ilgimi çekmedi, sprey ağırlıklı oyun istiyorsan kesinlikle Apex başla.
Apex'i denemiştim. Anlaşılan tekrar deneyeceğim. Şayet bir rekabetçi oyunda 3k saati olan oyuncu öneriyor. Teşekkür ederim

XDefiant güzeldir. Oyuncu kitlesi çok oluşamamış olsa da oyunda potansiyel var. R6 gerçekten oynanmalı. Ayrıca dalga geçmiyorum ama şu sıralar Fortnite da oynanabilir PUBG tarzı oyunlar oynuyorsanız. İçerik olarak güzel, mekanikleri yılların alışılmışı ve inşaatsız mod da ayrı bir oyun gibi görülüyor.

Şahsen bir tek BF1 ve 5 oynadım, onda da bir PUBG kadar hileci vardır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…