CS2 beta çıkalı 6 gün oldu fakat bana gelmedi

Aynı sorun bende de var arkadaşımın 390 saati var CS 2 açık beta duyurulduktan sonra rankını açmış ve ertesi gün gelmiş ben rankımı açık betadan 1 gün sonra açtım ama hala gelmedi ve 2K saatim var.

Dosya Ekleri

• resim_2023-09-08_125657943.png
    321,3 KB · Görüntüleme: 56
  • DLC.PNG
    410,2 KB · Görüntüleme: 61

Valve çok haksızlık yapıyor hocam. Gidiyor oyunu hiç oynamayan arkadaşıma veriyor biz sabahtan akşama kadar oynayacağız vermiyorlar.

Son düzenleme:
Rankımı Cumartesi açmama rağmen ve 2-3 tane güncelleme gelmesine rağmen beta bana da düşmedi. Valve'ın bir daha vereceğini sanmıyorum.

Aynı kaderi sizinle yaşıyorum 100 saatlik hesaplara düştü, 2400 saatlik bana henüz verilmedi. Rank açık güven faktörü hiç zedelenmemiş yüksek elo hesap. Çok tuhaf.

Gelmez bir dahaki davet gönderimine kadar gelmez 24 saat olayı boyuna yalan bir şey cantug reis salladı biraz.

Gelmez bir dahaki davet gönderimine kadar gelmez 24 saat olayı boyuna yalan bir şey cantug reis salladı biraz.

Anlatmaya çalışıyorum ama insanlar hala kavrayamadı. Kişiye özel davet yok herkese farklı zamanda gelmiyor. Bir anda milyonlarca kişiye yolluyolar bu da davet dalgasıdır. 1 Eylül güncellemesiyle “rekabetçi rankı açık olan ve Prime statüsüne sahip olan” herkese davet dalgasıyla gönderildi. Ardından 2 Eylül'de aynı kriterleri sağlayan ama önce ki gün davet almamış olanlara davet gönderildi. 2 Eylül'den itibaren de davet göndermedi hala hiç Valve. Ama konuyu açan arkadaş gibi arada kaynayanlar neden var bilmiyorum.

Unlost biraz yanlış lanse etti çoğu kişi hâlâ yanlış biliyor.

Haftada 1 davet atacaklar o zaman sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…