CS2 bıçakları ve skinleri şu an ne yapılmalı?

Sabitar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba elimde eskidende kullandığım ve trade sitelerindende güncelleme geldiğinde çektiğim kırmızılar var.
3 tane GLOCK-18 | wasteland rebel MW güncel değeri tanesi 135$
1 tane USP-S Neo-noir MW güncel değeri 120$
2 tane famas paranoya FT güncel değeri 65$~75$
1 tane AK-47 imparatoriçe FT güncel değeri 100$~110$
1 tane USP-S printstream FT 50$~55$
1 tane GLOCK-18 Neo-noir FT 50$
Bazıları eskiden beri kullandığım ve siteden çektiğim skinleri tradeleyerek aldığım kırmızılar.
İlk güncelleme zamanları da iki kırmızı satmıştım 112$ da Steam bakiyem var.

Şöyleki stemde oyun alan biriyim hikayeli tarzda CS çok girmem ama arada bir kasa düşürmeye girdiğim ve kaliteli bir bıçağım olsun diye hayal kurduğum bir şey. Ama şu an bakınca da kırmızıları elden çıkarmakta mantıklı gibi düşmeden, trade up yapsam ta silahların koleksiyonu iyi olduğu için üzmez gibi de çıkan şey. Çok kararsızım ne yapmam gerektiği konusunda.

Güncellemeden önce bıçak almıştım çok düşecek sat dediler. Düşmez diyordum cidden düşmedi. Şu an yükselişe geçti bıçaklar tekrardan. Daha da yükselecek gibi. Bıçak sayısı piyasada arttı ama insanlar ucuzdan satmak istemiyor. Bence kırmızılardan satıp bıçak alabilirsin hala uyguna var sitelerde. Fakat kırmızılar da pek düşecek gibi durmuyor.

Güncellemeden önce bıçak almıştım çok düşecek sat dediler. Düşmez diyordum cidden düşmedi. Şu an yükselişe geçti bıçaklar tekrardan. Daha da yükselecek gibi. Bıçak sayısı piyasada arttı ama insanlar ucuzdan satmak istemiyor. Bence kırmızılardan satıp bıçak alabilirsin hala uyguna var sitelerde. Fakat kırmızılar da pek düşecek gibi durmuyor.
Trade up işi de mantıklı geliyor çünkü silahlarımın koleksiyonlarını özellikle seçmiştim trade up yapıcam diye ama şimdi fiyatlarıda uçuyor satsam ilerde oynamak istediğim 3A oyunları alacak bir bütçede oluşucak. Elimde 5 skin bırakıp diğerlerini satabilir 5 skinlede trade up yapabilirim gibi aslında.

Trade up işi de mantıklı geliyor çünkü silahlarımın koleksiyonlarını özellikle seçmiştim trade up yapacağım diye ama şimdi fiyatları da uçuyor satsam ileride oynamak istediğim 3A oyunları alacak bir bütçede oluşucak. Elimde 5 skin bırakıp diğerlerini satabilir 5 skinlede trade up yapabilirim gibi aslında.

Trade up riskli iş. 80 dolarlık bıçak verirse bayağı üzer. Ben olsam yeteri kadar kırmızıyı satıp bıçağımı alırdım. Geriye kalan skinlerden de gelecekte almak istediğim triple a oyunlara ayırırdım. Dediğim gibi kırmızılar hala artıyor. Şu aralar herkes kırmızı skin aradığı için kırmızı stokları da dibi görecek fiyatları tavan yapacak.

Trade up riskli iş. 80 dolarlık bıçak verirse bayağı üzer. Ben olsam yeteri kadar kırmızıyı satıp bıçağımı alırdım. Geriye kalan skinlerden de gelecekte almak istediğim triple a oyunlara ayırırdım. Dediğim gibi kırmızılar hala artıyor. Şu aralar herkes kırmızı skin aradığı için kırmızı stokları da dibi görecek fiyatları tavan yapacak.
Şu an ki bakiyem yeterli beklediğim bir oyun olmadığı için diğer kırmızılarıda bir süre daha bekleteyim en iyisi zaten bazıları 2 günde 20 dolar artmış.

Şu an ki bakiyem yeterli beklediğim bir oyun olmadığı için diğer kırmızıları da bir süre daha bekleteyim en iyisi zaten bazıları 2 günde 20 dolar artmış.

Evet kırmızılar bence bekletilmeli. Geçen gün 9 dolara sattığım mor P90 bile 32 dolara kadar çıkmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı