CS2 bowie knife mı daha hızlı satılır yoksa Falchion knife mı?

fanif

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben al sat işine başlamak istiyorum, ilk olarak freehand FT skini ile başlamayı düşündüm bowie ya da Falchion knife arasında kaldım. Hangisini alırsam daha hızlı bir şekilde satarım?

Hocam Falchion knife daha çok seviliyor diye biliyorum daha hızlı satılır sanırsam tabii fiyata bağlı.

Merhaba ben al sat işine başlamak istiyorum, ilk olarak freehand FT skini ile başlamayı düşündüm bowie ya da Falchion knife arasında kaldım. Hangisini alırsam daha hızlı bir şekilde satarım?

Falchion knife bana göre daha özel bir bıçak animasyonları falan daha hoş.

Al sat yapacaksanız Falchion yatırımlık ve oynamak için derseniz bowie.
Bowie sol el animasyonu geldikten sonra bıçağın ve skinlerin değeri neredeyse 1.5 kat arttı.

Evet bowie bıçağına sol el gelince fiyatı artmış ama çoğu kişi bıçak çok büyük olduğu için önermiyor. Teşekkürler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…