CS2 daveti sadece aktif rekabetçi seviyesi ve Prime'ı olanlara geliyor

Makaleler
9
Yer
Detroit
Dün CS2'nin open betası başlamış, ve ben bu daveti alamadım. Meğerse ranked seviyemin olması gerekiyormuş, benimki de expired durumundaydı. Bir maç daha kazandım ve ranked seviyem aktif oldu. Bu sabah open beta daveti aldım. Yani eğer size de henüz davet gelmediyse hesabınızın Prime olmasına ve ranked seviyenizin bulunmasına dikkat edin, davetin size gelmesi bir gün alabilir. Şimdiden iyi oyunlar. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana henüz gelmedi, dün rekabetçi rütbemi açtırmıştım. Benimki de uzun süredir oynamadığım için gözükmüyordu. Herhalde gün içerisinde gelir.

@Nightmare12 normalde sabah yoktu, şimdi girdim. Bir baktım, bana da CS2 gelmiş :D Bana niye bu kadar geç geldiğini anlayamadım. Rankımı ben de dün açtırmıştım.

Dün CS2'nin open betası başlamış, ve ben bu daveti alamadım. Meğerse ranked seviyemin olması gerekiyormuş, benimki de expired durumundaydı. Bir maç daha kazandım ve ranked seviyem aktif oldu. Bu sabah open beta daveti aldım. Yani eğer size de henüz davet gelmediyse hesabınızın Prime olmasına ve ranked seviyenizin bulunmasına dikkat edin, davetin size gelmesi bir gün alabilir. Şimdiden iyi oyunlar. :)
Open betadan ziyade hala kapalı betada fakat rütbesi olan primelara erişim geliyor.

Rank'ı hemen açabiliyor muyuz acaba?
Nerede ? CS2 de rank açamıyorsunuz rekabetçi modu daha gelmedi (rütbeli olarak) rank sistemi değişecek denmişti muhtemelen ondan. CSGO diyorsanız hiç rank almadıysanız 10 rütbeli rekabetçi maçı kazanmanız lazım eğer ki önceden rankınız vardıysa ve sıfırlandıysa maç kazanınca rütbenizi verecektir. Şuan hala rütbe kazanınca kapalı beta erişimi veriyor mu bilgim yok.

10 maç attıysanız ve sonra rank kaybolduysa, ilk kazandığınız maçta açılır. Hiç açmadıysanız 10 maç atmanız gerekir.
CS2 oynamak için prime ve rank şartı varmış onun için dedim önceden rekabetçi girdim ama 10 el falan girdiğimi hatırlamıyorum. Galiba 10 el oynamam lazım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı