CS2 de topluluk sunucularına girememek

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Ben eski CS:GO Jailbreak oyuncusuyum. Bugün CS2'yi yükledim fakat topluluk sunucularına giremiyorum, Sunucuya tıklayınca haritaya izin ver diyorum veya atölyeden abone oluyorum ama giremiyorum, dosyaları doğruladım oyunu sildim yükledim beta seçimi yaptım YouTube'dan videoları izledim fakat sorunuma çözüm bulamadım. Bu sorunumu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum dün gece bayağı bi uğraştım ve şunu farkettim topluluk sunucularındaki dust2 , inferno gibi resmi haritalara giriyor sorun yaşamıyorum. Lakin awplego2 veya diğer jailbreak hartitalarına bağlanamıyorum. atıyorum konsol çıktısını.

Dostum dün gece bayağı bi uğraştım ve şunu farkettim topluluk sunucularındaki dust2 , inferno gibi resmi haritalara giriyor sorun yaşamıyorum. Lakin awplego2 veya diğer jailbreak hartitalarına bağlanamıyorum. atıyorum konsol çıktısını.
Bazen CS2, workshop ağından pull edemiyor ya da bazı haritalar farklı şekilde düzenlenmiş oluyor (dosyada sunucu dağıtıcısının oynamasından kaynaklı uyumsuzluk). Bunun gibi durumlarda önerim, haritaya workshop üzerinden abone olup tekrar denemek olacaktır. Fakat bu hep oluyorsa konsol çıktısına bakmam iyi olacak gibi...

Yeni konular

Geri
Yukarı