CS2 eldiveni nasıl değerlendirilmeli?

egemenow

Centipat
Makaleler
1
İyi sosyaller, 1 aydır envanterde duruyor, CS'ye de girmiyorum sıkıldım oynamaktan; ben bunu nasıl değerlendirebilirim sizce ne yapayım? ByNoGame üzerinden satmayı düşünüyorum ancak ne kadar komisyon alır, dolandırılabilir miyim veya alıcı bulabilir miyim bilmiyorum. Steam üzerinden satıp birkaç oyun almak da istiyorum ama parayı çok efektif harcayamam gibi geliyor.

Yanlış görseli koymuşum, şu an takas banı bitti ve aktif fiyatı 14.816, 34 TL Steam üzerinde.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-0aaa9-06 011348.png
    114,3 KB · Görüntüleme: 107

Takas linki yolluyorum dostum ben satıp parayı sana yollarım.

Ben genellikle gamesatış'tan satıyorum. Aldığı komisyonu yüzdesine göre tam bilmiyorum ancak steam' e göre oldukça az.

Ben genellikle gamesatış'tan satıyorum. Aldığı komisyonu yüzdesine göre tam bilmiyorum ancak steam' e göre oldukça az.
Gamesatış'da dolandırılan arkadaşım oldu 2 tane, ben de pek memnum kalmadım o siteden hocam.

Bynogame üzerinden satasım var ama sorun yaşar mıyım onu bilmiyorum işte veya alacak adam bulabilir miyim?

Dostum alıcı var tabii ben bile alabilirim floatına göre bu tarz itemler genelde elden satılıp alınır.

Gamesatış'da dolandırılan arkadaşım oldu 2 tane, ben de pek memnum kalmadım o siteden hocam.

Bynogame üzerinden satasım var ama sorun yaşar mıyım onu bilmiyorum işte veya alacak adam bulabilir miyim?
CS skini üzerinden mi dolandırıldılar? Çünkü gamesatış'ta CS skini satıp dolandırılmak pek mümkün değil. Satan kişi dolandırabilir ama sonrasında kanıtıyla beraber kanıtlanabilir rahatça. Alıcının dolandırma ihtimali yok çünkü ilk başta satıcı takası atıyor sonra gönderdim diyor. Gönderdikten sonra alıcı ya onaylayacak ya da onaylamazsa 2 gün sonra para satıcıya verilecek direkt.

Dostum alıcı var tabii ben bile alabilirim floatına göre bu tarz itemler genelde elden satılıp alınır.
Elden derken nasıl oluyor o? Kaleci eldiveni satmıyor ki adam elden olsun.

Hesap üzerinden dolandırıldılar.

Dikkatli olursanız problem yaşamadan satabilirsiniz.
Şu an satmayın indirimler olduğu için çoğu kişi skinlerini satıp oyun alıyorlar bu da skinlerin fiyatını düşürüyor.

Dostum ben antalyadayım yanıma geliyor parayı atıyor takası atıyorum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…