CS2 eşyaları nasıl satılır?

sweiss

Megapat
Yer
Pendik, İstanbul
Yaklaşık 7000$'lık bir envanterimi elden çıkarmak istiyorum. Normal şartlarda ByNoGame üzerinden falan satabilirdim. Ancak aşırı yüksek bir komisyon var ve hızlı satılacağını düşünmüyorum. Çoğu site Türkiye'ye ödeme yapmıyor. Kripto ile ödeme alabileceğim ve yüksek komisyonu olmayan herhangi bir site var mı? Bir de bıçak harici itemlerin hızlı satılacağını düşünsem de bıçak yaklaşık 3500-4000 dolar civarı. Bunu parça parça bıçaklarla takas yapıp tek tek satmak daha mı mantıklı olur? Gerçekten aşırı bilgili olduğum bir konu değil. Yardımınızı bekliyorum, teşekkürler.

İtemsatış gibi sitelerde çok fazla komisyon kesilmiyor tercihinize göre İtemsatış'ya da itempazar kulanabilirsiniz. (iki sitede aynı firmanın)

İtemsatış gibi sitelerde çok fazla komisyon kesilmiyor tercihinize göre İtemsatış'ya da itempazar kulanabilirsiniz. (iki sitede aynı firmanın)
Türkiye pazarına da gene koyacağım. Ancak hızlı satılacağı hakkında emin değilim. Waxpeer adlı bir site buldum ve her gün birden fazla bıçağımdan satılıyor. Waxpeer güvenilir bir site mi?

Waxpeer fazlasiyla güvenli bir siteymiş. Çok düşük miktarda komisyon alıyor ve eşyalar çok hızlı bir şekilde normal fiyatında satıldı. Satışta %6, para çekiminde kripto olarak %1 komisyon alıyor. Sadece itemi satılığa koyduktan sonra bilgisayarınız her zaman açık olmalı. Bu site hakkında bir rehber de hazirlayacağim. Fazlasıyla iyi olduğunu gördüğüm bir site kısaca.

Yeni konular

Geri
Yukarı