cikilbikil Centipat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Eylül 2023 #11 Ahmet Çınar058 dedi: Değil bayağıdır girmiyorum işe gittiğim için Genişletmek için tıkla... Rankinizin acik olmasi lazimdi bana da gelmedi acik olmadigi icin
Ahmet Çınar058 dedi: Değil bayağıdır girmiyorum işe gittiğim için Genişletmek için tıkla... Rankinizin acik olmasi lazimdi bana da gelmedi acik olmadigi icin
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.782 Makaleler 1 Çözümler 9 1 Eylül 2023 #12 Ahmet Çınar058 dedi: CS 2 kime çıktı bana neden gelmedi seçkin var. Genişletmek için tıkla... Rankın açık değilse bir dahaki dağıtımı beklemen lazım bende haberi görünce girdim ama uzun süredir oynamadığım için gelmemiş rank açtım ama gelmedi işte.
Ahmet Çınar058 dedi: CS 2 kime çıktı bana neden gelmedi seçkin var. Genişletmek için tıkla... Rankın açık değilse bir dahaki dağıtımı beklemen lazım bende haberi görünce girdim ama uzun süredir oynamadığım için gelmemiş rank açtım ama gelmedi işte.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 1 Eylül 2023 #13 FSR'ı Fps'iniz inanılmaz düşükse performans moduna alın aksi halde CS:GO'dan bile kötü bir görüntüye sahip oluyor oyun.
FSR'ı Fps'iniz inanılmaz düşükse performans moduna alın aksi halde CS:GO'dan bile kötü bir görüntüye sahip oluyor oyun.
Kyrie Irving Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 2.481 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #14 Hockenheim dedi: FSR'ı FPS'iniz inanılmaz düşükse performans moduna alın aksi halde CS:GO'dan bile kötü bir görüntüye sahip oluyor oyun. Genişletmek için tıkla... FSR 1.0 düşük çözünürlükleri işleyerek arttırmaya çalışır ama 1.0 iyi yapamıyor. Neden 2.0, 2.2 veya 3.0 gelmedi bilmiyorum. 2.0 bayağı iyi 1'e göre.
Hockenheim dedi: FSR'ı FPS'iniz inanılmaz düşükse performans moduna alın aksi halde CS:GO'dan bile kötü bir görüntüye sahip oluyor oyun. Genişletmek için tıkla... FSR 1.0 düşük çözünürlükleri işleyerek arttırmaya çalışır ama 1.0 iyi yapamıyor. Neden 2.0, 2.2 veya 3.0 gelmedi bilmiyorum. 2.0 bayağı iyi 1'e göre.
2 275713 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 1.464 Makaleler 16 2 Eylül 2023 #15 SpeeQ dedi: Düşük, -high, -novid, -nojoy Genişletmek için tıkla... Hocam high denedim çalışmadı sanırım bu kodu kaldırmışlar diğerlerini denemedim.
SpeeQ dedi: Düşük, -high, -novid, -nojoy Genişletmek için tıkla... Hocam high denedim çalışmadı sanırım bu kodu kaldırmışlar diğerlerini denemedim.
Ghost_walker Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #16 275713 dedi: Hocam high denedim çalışmadı sanırım bu kodu kaldırmışlar diğerlerini denemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam konsol komutlari CS2'de çalışmaz. Ghost_walker dedi: Hocam konsol komutlari CS2'de çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Oyun içindeki konsol çalışır ama Steam'de başlatma seçenekleri diyorsan o çalışmaz CS2'de.
275713 dedi: Hocam high denedim çalışmadı sanırım bu kodu kaldırmışlar diğerlerini denemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam konsol komutlari CS2'de çalışmaz. Ghost_walker dedi: Hocam konsol komutlari CS2'de çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Oyun içindeki konsol çalışır ama Steam'de başlatma seçenekleri diyorsan o çalışmaz CS2'de.
Leviodas Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 215 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2023 #17 micheal owen dedi: Arkadaşlar CS2 için en uygun ayarlar nedir FPS için? Genişletmek için tıkla... Cs2 ayar buyurun hocam.
micheal owen dedi: Arkadaşlar CS2 için en uygun ayarlar nedir FPS için? Genişletmek için tıkla... Cs2 ayar buyurun hocam.
E Endless001 Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 497 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bekleyin dedim geldi bende yapmak zorunda kalacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bekleyin dedim geldi bende yapmak zorunda kalacağım.
Ghost_walker Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #19 Endless001 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bekleyin dedim geldi bende yapmak zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla... Abi yapın harika 170 FPS alıyordum 300 oldu.
Endless001 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bekleyin dedim geldi bende yapmak zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla... Abi yapın harika 170 FPS alıyordum 300 oldu.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.397 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 4 Eylül 2023 #20 Ghost_walker dedi: Abi yapın harika 170 FPS alıyordum 300 oldu. Genişletmek için tıkla... İşe yarayacak ayarlar var aynen. Eve gidince bende denicem kesinlikle.
Ghost_walker dedi: Abi yapın harika 170 FPS alıyordum 300 oldu. Genişletmek için tıkla... İşe yarayacak ayarlar var aynen. Eve gidince bende denicem kesinlikle.