CS2 gelmiyor

CS 2 herkese verildiği duyurulduğunda CS rankınız açık mıydı? Biliyorsunuz güya Rankınız açık değilse CS 2'ye erişemiyorsunuz ancak Rankınızı açtıktan sonra erişebiliyorsunuz, ancak çevremde de yaşayanlar var bu sorunu ve hepsinin oyun duyurulduğunda rankları kapalıydı. Sonraki gün açtılar ama CS 2 Beta gelmedi.

CS 2 herkese verildiği duyurulduğunda CS rankınız açık mıydı? Biliyorsunuz güya Rankınız açık değilse CS 2'ye erişemiyorsunuz ancak Rankınızı açtıktan sonra erişebiliyorsunuz, ancak çevremde de yaşayanlar var bu sorunu ve hepsinin oyun duyurulduğunda rankları kapalıydı. Sonraki gün açtılar ama CS 2 Beta gelmedi.
Yazdım ya ilk dağıtıldığında rankım yoktu diye.

Onu bilmiyorum hocam Silver arkadaşlarıma çıktı global 3bin saat CS'si olan hesaba bir türlü gelmedi ben ona üzülüyorum.
2-3 maç daha kazansam supreme olcam artık oynamaktan nasıl bir dağıtımsa bu anlamadım yani.

Yazdım ya ilk dağıtıldığında rankım yoktu diye.

2-3 maç daha kazansam supreme olcam artık oynamaktan nasıl bir dağıtımsa bu anlamadım yani.
Gaben paşanın işleri hiç belli olmuyor. Kapalı Beta da 5k saat cs si olan adama verilmedi hep nova, 200 saat cs süresi olanlara verildi. Bence illa ki bir gün katılırsınız Kapalı Betaya ama hangi gün o Gaben paşaya kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı