CS2 Haftalık Drop'u telefondan nasıl alınabilir?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
14700hx
4070
32 GB RAM
1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
CS2'de haftalık dropu telefondan nasıl alabilirim? 2 gün sonra yenilenecek, bilgisayarım yanımda olmayacak. Rankı zaten atladım. Alabilme şansım var mı?

CS2'de haftalık dropu telefondan nasıl alabilirim? 2 gün sonra yenilenecek, bilgisayarım yanımda olmayacak. Rankı zaten atladım. Alabilme şansım var mı?

Hocam almak için oyuna girmeniz lazım o yüzden telefondan alamazsınız büyük ihtimalle.

Ya da hocam aklıma şey geldi GeForce NOW ile telefondan açıp alabilirsiniz.

Telefondan alabilmek için Steam Link'le PC'ye bağlanman lazım ve bu yüzden PC'nin açık olması lazım. Zaten telefondan bağlansan bile maç atmak imkansız olur yani alamazsın.

Ya da Google'nin uzaktan masaüstü diye bir uygulaması var onlada bilgisayara bağlanabilirsin ama bu sefer de telefona klavye mouse bağlamak zorundasın.

Bir arkadaşınızdan hesabınıza girip almanısını isteyebilirsiniz güvenebileceğiniz birisiyse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…