Çözüldü CS2 hilelerin denk gelmemesi nasıl sağlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller. 2 tane Steam hesabım var. Biri ama hesabım uzun zamandır kullanıyorum. Diğeri ise çok eski zamanlarda açtığım bir hesap CS seçkin aldım ve oynuyorum. Ana hesabımda bu zamana kadar 1 hile bile gelmedi ama bu yan hesapta her maç hile denk geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Güven puanınızı arttırın. Hileler sürekli raporlandıkları içing güven puanları düşüyor ve düşük güven puanlı oyuncular ile oyun oynuyorlar.
Merhaba iyi sosyaller. 2 tane Steam hesabım var. Biri ama hesabım uzun zamandır kullanıyorum. Diğeri ise çok eski zamanlarda açtığım bir hesap CS seçkin aldım ve oynuyorum. Ana hesabımda bu zamana kadar 1 hile bile gelmedi ama bu yan hesapta her maç hile denk geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Şanstan başka bir şey değil yapabileceğin hiçbir şey yok. Eskiden bana da çok geliyordu zamanla azaldı artık Valve bir şey mi yaptı yoksa denk mı gelmiyor bilemiyorum.

Benim de yaptığım gibi oyunu bırakarak çözebilirsin dostum. Hileden dolayı 1.5-2 ay önce bıraktım sinir, stres ve küfür seviyemde %90 civarında düşüş oldu. Mutluyum.

Güven puanınızı arttırın. Hileler sürekli raporlandıkları içing güven puanları düşüyor ve düşük güven puanlı oyuncular ile oyun oynuyorlar.

Bu olayı hiç bilmiyordum ben de aydınlandım 🫡

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl arttırırım onu?

Profil yorumu + arkadaş sayısı + övgü üçlü paketlerinden satın alın, etki ediyor. Sadece övgü aldığınızda çok büyük etki olmaz ayrıca arkadaşı ve övgüyü parça parça göndermelerini isteyin.

Profil yorumu + arkadaş sayısı + övgü üçlü paketlerinden satın alın, etki ediyor. Sadece övgü aldığınızda çok büyük etki olmaz ayrıca arkadaşı ve övgüyü parça parça göndermelerini isteyin.
Oyunu oynamak için para verdim. Bir de bunun için para vermek zorunda mıyım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı