CS2 için 4KHz fare önerisi

veriyolu

Kilopat
Daha fazla  
Yıllardır SteelSeries Sensei Ten kullanıyorum. Polling rate diye bir zımbırtı varmış ve oyunu etkilediğini söylediler. Benim fare maksimum 1000MHz çalışıyor. Bende 4KHz olana geçmek istiyorum. Kullandığım fareye benzer bir fare önerinizi bekliyorum, fiyat sıkıntı değildir. Şimdiden teşekkürler.

Ek olarak 1KHz ile 4KHz fare arasındaki fark CS2 de o kadar fark eder mi?

Bence 1000 ideal bir değer. CS2 de fark eder mi pek sanmam çünkü sunucunun işleyebildiği oran belli. Ayrıca fareden kazanmak için işlemci yükü de bineceğinden bu oyuna da FPS olarak yansıyabilir.

Arasındaki fark burada güzel anlatılmış, yeniden yazmak istemedim.

Bence 1000 ideal bir değer. CS2 de fark eder mi pek sanmam çünkü sunucunun işleyebildiği oran belli. Ayrıca fareden kazanmak için işlemci yükü de bineceğinden bu oyuna da FPS olarak yansıyabilir.

Arasındaki fark burada güzel anlatılmış, yeniden yazmak istemedim.

Konuya baktım, yorumalardan birinde "Ek olarak güncel işlemcilerde şu an 4K sorun yaratmıyor bu sebeple profesyonel oyuncular 4K mouselara geçmeye başladı ama 8K'dan şimdilik uzak durmakta fayda var." yazmış birisi. Kafam karıştı. Siz cs2 nin 2k veya 4k yı desteklemediğini mi söylüyorsunuz?

Konuya baktım, yorumalardan birinde "Ek olarak güncel işlemcilerde şu an 4K sorun yaratmıyor bu sebeple profesyonel oyuncular 4K mouselara geçmeye başladı ama 8K'dan şimdilik uzak durmakta fayda var." yazmış birisi. Kafam karıştı. Siz cs2 nin 2k veya 4k yı desteklemediğini mi söylüyorsunuz?
Sen almışken 4k al kankam artık 8khzler bile çıkıyor. Bütçen ne kadar?

Yıllardır SteelSeries Sensei Ten kullanıyorum. Polling rate diye bir zımbırtı varmış ve oyunu etkilediğini söylediler. Benim fare maksimum 1000MHz çalışıyor. Bende 4KHz olana geçmek istiyorum. Kullandığım fareye benzer bir fare önerinizi bekliyorum, fiyat sıkıntı değildir. Şimdiden teşekkürler.

Ek olarak 1KHz ile 4KHz fare arasındaki fark CS2 de o kadar fark eder mi?

500Hz bile olsa etkilemez. 1KHz gereksiz herkes ekipman alınca oyunculukta atlama yapacağını sanıyor. Aldığınız ekipmanlar sizin oyunculuğunuza en fazla yüzde 20 katar yüzde 80 bilek. Fareye harcadığın parayı spor için kullansan refleksin ve tepkin daha çok gelişir daha çok kil alırsın.

Konuya baktım, yorumalardan birinde "ek olarak güncel işlemcilerde şu an 4K sorun yaratmıyor bu sebeple profesyonel oyuncular 4K mouselara geçmeye başladı ama 8K'den şimdilik uzak durmakta fayda var." yazmış birisi. Kafam karıştı. Siz CS2'nin 2K veya 4K'yı desteklemediğini mi söylüyorsunuz?

O oyuncular bedavaya alıyor üzerine bir de para alıyor. Her şey gereksiz ve reklam aynı 300hrz üzeri monitörler gibi.

Neyse bizi böyle tüketim toplumu yaptılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
500Hz bile olsa etkilemez. 1KHz gereksiz herkes ekipman alınca oyunculukta atlama yapacağını sanıyor. Aldığınız ekipmanlar sizin oyunculuğunuza en fazla yüzde 20 katar yüzde 80 bilek. Fareye harcadığın parayı spor için kullansan refleksin ve tepkin daha çok gelişir daha çok kil alırsın.

O oyuncular bedavaya alıyor üzerine bir de para alıyor. Her şey gereksiz ve reklam aynı 300hrz üzeri monitörler gibi.

Baban mı?? Elini mesleğine almış biri olarak yazdıklarına gülüyorum vallaa... Ne garip konuşmussun doğrusu, 10 yıldırda sporla uğrasan birisiyim bir fiil. Yazdığın yorumu yazmasan da olurdu.

Sen almışken 4k al kankam artık 8khzler bile çıkıyor. Bütçen ne kadar?
bütçe sınırım yok dostum

Bu nasıl konuşma tarzı adam fare önerisi bekliyor o alabiliyor diye gocunuyorsun baba parası olsa ne olacak yaşın doğruysa 40 yaşında adamsın.

Baban da 1 fare için 5 gün eşek gibi çalışsın.
Üslubunuz çok yanlış, kimsenin bir isteği için ne kadar çalıştığı, mesai harcadığı bizi ilgilendirmez.

Sensei Ten yanlış bilmiyorsam sağlak yada solaklar için yapılmış bir mouse değil. Yani iki tarafı da simetrik. Simetrik mouse'ları ben şahsımca sevmiyorum, Razer'ın ele oturan modelleri gibi modellerden daha çok hoşlanıyorum. Size aşağıdaki modelleri önerebilirim.

Aşağıdaki ilk 1000 üründe 8K Dongle'ı hediye geliyormuş. Bataryası bir alt modeline göre 2 kat fazla bir model. Varyantlarına sizde bakıp seçebilirsiniz. İleride 8K istediğinizde sorun yaşamazsınız.

Geri
Yukarı