CS2 için bıçak önerisi

Valesh

Hectopat
Yer
Kocaeli, izmit
Daha fazla  
Kartta 10k ila 12K arası para var, hangi bıçağı alsam CS:GO 2 geldiğinde güzel gözükür? Bu fiyatlara illa bu fiyatta olması gerekmiyor ekstradan AWP AK-47 skini de alabilirim. 10k ila 12K arası parayı nasıl değerlendirmeliyim?

Ekstradan Steam'den almak benim için zarar mı ondan başka güvenilir alışveriş yapılabilecek bir yer var mıdır?

Steam'den almak sana zarar vermez ama o kadar para yatırmak mantıklı mı bilemedim 4K'lık bıçak güzel geliyorsa 4K'lık bıçak alabilirsin zararı olmaz paran durur köşede lazım olursa harcarsın kalanı.

Bu iki bıçak bence hoş gözüküyor. Karambit, kelebek, M9 bayonet gibi bıçaklar çok daha pahalı.

Şahsen AK-47 nightwish skinini çok seviyorum üstüne CS2 de çok güzel duruyor, bence bıçak almak için tamamını harcamaktansa parayı böl bir sürü farklı silaha güzel skin al, idare eder bir bıçak ve eldivende alabilirsin üstüne. Bütün paranı tek bir eşyaya harcamak çok akıl kârı dehil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…