Bir yere gelemez derken? Adam esporcu olmaya çalışmıyor ki, ayrıca 5 kişi girmiyorlarsa herkes farklı bir noktaya gidecek sadece aim olsa bile kurtarır zaten.
Aimbotz gercek oyunu pek yansitmiyor onun yerine deatmatch girmek ya da en azindan Aim Lab senaryolarinda oynamak daha gerçekçi bir deneyim sağlar. Ayrica herşey oyun ici taktik falanda değil oyun ici taktik yapacak zamani olmadigi zaman mecburi aim fight atmak zorunda kalacak bu adam.
Aimbotz gercek oyunu pek yansitmiyor onun yerine deatmatch girmek ya da en azindan Aim Lab senaryolarinda oynamak daha gerçekçi bir deneyim sağlar. Ayrica herşey oyun ici taktik falanda değil oyun ici taktik yapacak zamani olmadigi zaman mecburi aim fight atmak zorunda kalacak bu adam.
Utilty çalış surf yap, spray çalış ve spray ile günde 1000 bot vur ben böyle böyle geliştim şu an sadece DM atıyorum oyuna girmeden. Zamanında 700 800 elodan 2400 eloya çıktım 2.5 ayda bu yaptıklarımı yaparak pozisyon almayı bilmiyorsanda prefire maplerini indir atolyeden ya da Pro maç izle adamlar nasıl duruyor bak bu dediklerimden farklı bir şey demeyecek koç sana para vermene gerek yok yani.