SELAM BEBEK Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 CS 2 de oyun arkadaşı arıyorum. CS1.6'da 3 yıl, CS2+ CS:GO'da 6 ay tek tecrübem var.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 14 Ocak 2024 #2 Şu anki elonu ve yaşını da yaz.
SELAM BEBEK Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 Amanita dedi: Şu anki elonu ve yaşını da yaz. Genişletmek için tıkla... 17,5 yaşındayım cs go da gold nova daydım şu an ise cs 2 de premier hiç girmedim yeni sezonu bekliyordum şu an ise silver4
Amanita dedi: Şu anki elonu ve yaşını da yaz. Genişletmek için tıkla... 17,5 yaşındayım cs go da gold nova daydım şu an ise cs 2 de premier hiç girmedim yeni sezonu bekliyordum şu an ise silver4
Salih335 Decapat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 337 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #4 SELAM BEBEK dedi: 17,5 yaşındayım cs go da gold nova daydım şu an ise cs 2 de premier hiç girmedim yeni sezonu bekliyordum şu an ise silver4 Genişletmek için tıkla... Hocam istersen beraber girelim. Bir arkadaşım daha var daha premier kasmadık. Yoldaş giriyorduk novalardaydık ancak biraz salladım ben oyunu tek falan girdim rankım silver elit oldu . Eğer istersen 3 kişi premier girelim.
SELAM BEBEK dedi: 17,5 yaşındayım cs go da gold nova daydım şu an ise cs 2 de premier hiç girmedim yeni sezonu bekliyordum şu an ise silver4 Genişletmek için tıkla... Hocam istersen beraber girelim. Bir arkadaşım daha var daha premier kasmadık. Yoldaş giriyorduk novalardaydık ancak biraz salladım ben oyunu tek falan girdim rankım silver elit oldu . Eğer istersen 3 kişi premier girelim.