CS2 için R5 5600 sisteme en ucuz, sıfır ekran kartı önerisi

Sport1907

Yoctopat
CS2'de 165Hz monitöre gidecek bir ekran kartı arıyorum. Oyunun işlemci ağırlıklı olduğunu bildiğim için R5 5600 aldım ama ekran kartı için bütçem düşük. 1.si sıfır ve NVIDIA olmalı ve alabileceğim en ucuz ürünü almalıyım CS2 165Hz için yeterli olacak. Başka bir oyun oynamayacağım için geleceğe yönelik yatırım amaçlı bir kart aramıyorum. CS:GO'yu hep 5600G APU ile oynadım ama CS2'de kurtarmaz bu sanırım.

Ekran kartını sadece vatan, Sinerji, İncehesap, İtopya ve Teknobiyotik'ten alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Keşke bütçeni de söyleseydin.

Bütçe belirtmeme gerek yok bence çünkü alabileceğim en ucuz ve sıfır NVIDIA diye yazmıştım. Monitör 165Hz.

İyiymiş hocam. Ama arkadaş konuyu açıp kaçtı herhalde. Hem sadece sıfır ve ucuz bakıyorsa alıcağı en iyi kart 1650 filan. İkinci elde 5000 civarına 2070 var.

Bütçe belirtmeme gerek yok bence çünkü alabileceğim en ucuz ve sıfır NVIDIA diye yazmıştım. Monitör 165Hz.
Hocam bütçenizi bilmiyoruz. Neden söylememekte ısrar ediyorsunuz?

İşlemciniz iyi. 1650, 1650 Super gibi kartlar bile yeterli gelir.

Hocam anlamıyor musunuz? Alabileceğim en düşüğü söylemeniz yeterli. Alabileceğim siteleri de yazdım bir de.

Mesela Sinerji'de 1050 Tİ var. CS2'de işimi görür mü? En ucuzunu arıyorum işte işime yarayacak.

Hocam ne saçmalıyorsunuz? En ucuz kime göre ucuz. 4090 önerelim isterseniz. Bana göre ucuz. Hem 4-5 civarına ikinci el 2060-2070 bulursunuz neden sıfır istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…