CS2 ivme neden gelmiyor?

Oyun çıkalı aylar oldu, hala ivme gelmedi. Yıllardır ivme ile oynuyorum ve şu an ivmesiz oynamak çok zor geliyor bana. Milyonlarca oyuncu bu ayarı kullanıyorken bir anda kaldırılması hiç mantıklı değil. Oyun motoruyla alakalı olduğunu, Source 2'ye uyarlayamadıklarını düşünüyorum, başka da bir bahanesi olamaz gibi. Onlarca saçma sapan sorunu çözdüler, saçma sapan skin Update'leri getirdiler ama ivme gibi milyonlarca oyuncunun kullandığı önemli bir ayarı oyuna getirmediler. İvmenin gelip gelmeyeceği hakkında bir bilgi var mı? Sizce neden hala gelmiyor olabilir?

Keşke eksik olan tek şey ivme olsa da tüm oyuncular onu beklese :D Viewmodel sol el yok, cl_bob komutları yok, eksik haritalar, oyun modları, konsol komutları, haritaya özgü karakter modelleri, istikrarsız sub-tick sistemi. Daha da sayılabilir.

Windows'un kendi ivmesini kullanabilirsin. RawAccel gibi yardımcı programlar var daha detaylı istiyorsan.

Windows'un kendi ivmesi oyunda işe yaramıyor hocam. Fare ayarlarından ivme açık ancak bir etkisi olmuyor, başka yöntem var mı oyunda aktif etmek için? RawAccel gibi 3.parti bir uygulama kullanmak istemiyorum şu an, VAC'ın nasıl çalıştığı belli olmuyor. Geçenlerde AMD Gecikme Önleme özelliğini kullananları bile banladı, sonradan açıldı tabii ama yine de güvenemiyorum.

Windows'un kendi ivmesi oyunda işe yaramıyor hocam. Fare ayarlarından ivme açık ancak bir etkisi olmuyor, başka yöntem var mı oyunda aktif etmek için? RawAccel gibi 3.parti bir uygulama kullanmak istemiyorum şu an, VAC'ın nasıl çalıştığı belli olmuyor. Geçenlerde AMD Gecikme Önleme özelliğini kullananları bile banladı, sonradan açıldı tabii ama yine de güvenemiyorum.
Oyun içerisinden raw inputu kapattınız mı? Kapatınca çalışması gerek.

RawAccel kullanan bir kitle var ancak siz bilirsiniz.

Keşke eksik olan tek şey ivme olsa da tüm oyuncular onu beklese :D Viewmodel sol el yok, cl_bob komutları yok, eksik haritalar, oyun modları, konsol komutları, haritaya özgü karakter modelleri, istikrarsız sub-tick sistemi. Daha da sayılabilir.
Benim CFG'de cl_bob ayarları falan hepsi duruyor. CS:GO CFG'sini CS 2'ye göre biraz güncelleyip olduğu gibi kullanıyorum ve çoğu ayar çalışıyor galiba. Diğer çalışmayan ayarlar ise tekrar geri gelirse CFG'de hazır olmuş olur yani CS 2 için bence en baştan yeni CFG yapmaya gerek yok.

Benim CFG'de cl_bob ayarları falan hepsi duruyor. CS:GO CFG'sini CS 2'ye göre biraz güncelleyip olduğu gibi kullanıyorum ve çoğu ayar çalışıyor galiba. Diğer çalışmayan ayarlar ise tekrar geri gelirse CFG'de hazır olmuş olur yani CS 2 için bence en baştan yeni CFG yapmaya gerek yok.

CFG'de yazdığına bakma, çalıştığı yok cl_bob komutların.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı