Çözüldü CS2 izleyici bileti jeton veriyor mu?

• Konuyu başlatan Squu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 102
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Squu

Hectopat
Hâlihazırda Budapeşte Major'u oyuna geldi. Ben de bunun biletini almak istiyorum ve profilime jeton olarak geliyor mu? 10 dolarlık bir fiyatı var. Daha önce Paris jetonu almıştım fakat nasıl aldığımı hatırlamıyorum. Yani sadece izleyici bileti alsam profilime geliyor mu?

Çözüm
  • Evet pin olarak geliyor.
  • 10 dolarlık alırsan tüm aşamaları bildiğini farzedersek 3 jeton alırsın. (Pahalı olanı alırsan toplam 6 jeton alma şansın var.)
  • Tahminleri bilerek gümüş. Altın. Elmas olarak PIN'i yükseltebilirsin.
  • 10 dolarlık alırsan tüm aşamaları bildiğini farzedersek 3 jeton alırsın. (Pahalı olanı alırsan toplam 6 jeton alma şansın var.)
  • Tahminleri bilerek gümüş. Altın. Elmas olarak PIN'i yükseltebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  • 10 dolarlık alırsan tüm aşamaları bildiğini farzedersek 3 jeton alırsın.(pahalı olanı alırsan toplam 6 jeton alma şansın var.)
  • Tahminleri bilerek Gümüş. Altın. Elmas olarak PIN'i yükseltebilirsin.

Teşekkürler hocam. Ayrıca bir sorum daha olacak ekran goruntusundeki austin 2025 izleyici biletini alsam austininkini de veriyor mu?

Dosya Ekleri

• IMG_1419.png
    IMG_1419.png
    159,8 KB · Görüntüleme: 21
Hiç denemedim ama veriyor diye biliyorum. Yalnız PIN'i yükseltemezsin. Şahsen almanıda önermem.
Teşekkürler. Bende normal pinler vardı satılan onları surekli satasim geliyordu kalici olsun diye bunlari dusunmustum de eskilerini almam sanirim. Budapeşteyi 10 dolara alır gecerim. Bu tahmin işleri nasıl oluyor onunda bilgisini verir misiniz

Bilet aldıktan sonra tahmin yapman gerekiyor. Oyunun ana ekranında sol tarafta görebilirsin. 3 stage var şu an birinci stage oynanacak 10 gün sonra galiba. 10 gün içinde tahmin yapıp kilitlemen gerekiyor. Birinci stage bitince ikinci stage başlayacak ve tekrar tahminler açılacak böyle böyle devam edecek. Toplam 4 kere tahmin yapıp kilitlemen gerekiyor. Alttaki video işine yarar. 2:49'dan itibaren izlersen anlarsın zaten tüm majorler aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilet aldıktan sonra tahmin yapman gerekiyor. Oyunun ana ekranında sol tarafta görebilirsin. 3 stage var şu an birinci stage oynanacak 10 gün sonra galiba. 10 gün içinde tahmin yapıp kilitlemen gerekiyor. Birinci stage bitince ikinci stage başlayacak ve tekrar tahminler açılacak böyle böyle devam edecek. Toplam 4 kere tahmin yapıp kilitlemen gerekiyor. Alttaki video işine yarar. 2:49'dan itibaren izlersen anlarsın zaten tüm majorler aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkürler hocam izledim. Gayet yardımcı oldun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı