Oyun içinde geri 1 dolar olmayacak. Kapsül indirimleri bittiği zaman oyundan kaldırılacak, eğer onu kastediyorsanız. Ondan sonra da geri ne zaman 1 dolar seviyelerine çıkar bilemeyiz.
Paris'i satmasaydınız keşke ben şu an düştüğü için daha da aldım 17.000 kapsül var elimde şu an 2025 ortasında dehşet kar getirecek en az 4X yatırım tavsiyesi değildir.
Paris'i satmasaydınız keşke ben şu an düştüğü için daha da aldım 17.000 kapsül var elimde şu an 2025 ortasında dehşet kar getirecek en az 4X yatırım tavsiyesi değildir.
Operasyon sonra 1.majordan sonra arka planlı gelecek yabancı forumlarda bu muhabbet dönüyor zaten genelde kapsüllerin çıkışından 2 sene sonra genelde top seviyeleri görülüyor fiyatlarda bazı kapsüller hariç.
2023 Paris kapsülleri çıkalı 1 yıl oldu ve bırak değerlenmeyi %25 değer kaybı yaşadı. Çok fazla yatırım yapıldı dediğiniz kar değerleri şu an sadece hayalden ibaret.