Çözüm CS2 nasıl akıcı hale getirilir?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
CS2 de yüksek FPS olsa bile bir akıcılık problemi var. Bunun sebebi CS2'nin optimizasyonunun rezalet olması. Biz de bu sorunu valve'nin paylaştığı ayarlara göre halledeceğiz. Bu rehberi NVIDIA kartlar için yapıyorum.

G-Sync kesinlikle açık olmalı.

NVIDIA Control panelinden CS2'yi seçip düşey senkronizasyonu açık, düşük gecikme oranını açık hale getiriyoruz.
Oyun içi ayarlardan ise dikey eşitleme kapalı, NVIDIA Reflex: Açık (RTX 4000 serisi üstü kartınız varsa açık + Boost deneyebilirsiniz)

Bu ayarları yaptığınız zaman oyun içi FPS Hz değerinizin belirli bir miktarda altına sabitlenecektir. 144Hz 138FPS, 240Hz 225FPS gibi.
Bu ayarlarla oyununuz hem çok daha akıcı olacak hem de input lag fazla olmayacaktır. İlk yaptığınız zaman mouse garip hissettirebilir ama alışınca çok daha iyi oynarsınız.

not: eğer AMD tarafında X3D işlemci kullanıyorsanız bu ayarı yapmanıza gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA'dan düşey senkranizasyon açık hale getirmek yerine hızlıya getirmek hem akıcı hem de daha düşük gecikme sağlayabilir.
Bu şekilde kullanmak daha sağlıklı. Zaten bu gecikme yapmıyor. Faceit 10 level olup kullanan insanlarda var. Benim de 10 yıllık cs:go deneyimim var. Hiç bir şekilde fark hissettirmiyor hatta oyun bu şekilde daha iyi çalışıyor.

Bu şekilde kullanmak daha sağlıklı. Zaten bu gecikme yapmıyor. Faceit 10 level olup kullanan insanlarda var. Benim de 10 yıllık cs:go deneyimim var. Hiç bir şekilde fark hissettirmiyor hatta oyun bu şekilde daha iyi çalışıyor.
Doğrudur hocam, ben gecikme yaşadığım için hızlı yaparak kullanıyorum. FPS'in sabit olması gecikmeyi fazla etkiliyor bende.

Doğrudur hocam, ben gecikme yaşadığım için hızlı yaparak kullanıyorum. FPS'in sabit olması gecikmeyi fazla etkiliyor bende.
Her sistem de farklılık gösterebilir doğru dur. Zaten attığım twitter'de bazı sistemlerde gecikme oluyor diyenler de vardı. Kendi sistemim için bir fark olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı