CS2 oynarken PC çöktü ve tekrar açılmıyor

g0rkemdl

Centipat
Daha fazla  
Başta Power bozulduğunu anladim degistirdim ama açılmadı. Anakart bozuldu sanırım bir sürü şey denedim hiçbir şey etki etmedi. Tek şey kasanın öndeki ışığı var o yaniyor elektrik geliyor ama calismiyor. Power'i denedim çalışıyor. Yardimci olursanız sevinirim. Anakart 1 yıl önce birinden aldım 2x4GB RAM vardi. G4560 işlemci ve RAM'ler vardı. M2'yi de kendim taktim.

Başta Power bozulduğunu anladim degistirdim ama açılmadı. Anakart bozuldu sanırım bir sürü şey denedim hiçbir şey etki etmedi. Tek şey kasanın öndeki ışığı var o yaniyor elektrik geliyor ama calismiyor. Power'i denedim çalışıyor. Yardimci olursanız sevinirim. Anakart 1 yıl önce birinden aldım 2x4GB RAM vardi. G4560 işlemci ve RAM'ler vardı. M2'yi de kendim taktim.
Donanımsal bir arızayı burdan oldukça zor çözüleceğini düşünüyorum.Cihazı tamirciye götürmenizi tavsiye ederim.Yada bir kaç video çekebilirseniz daha iyi yardımcı oluncaktır.

Mobilden atamiyorum sanırım hata veriyor atacaktimda izin vermedi
Cihazın BİOS penceresine ulaşabiliyorsanız.Yada bir takım hata kodu veriyorsa.HDD yada işte RAM tarzı donalım hataları veriyorsa ordan bakabilirsiniz.Cihazınız BİOS penceresi dahi gelmiyorsa Fanlar dönmüyorsa yada işte donalımlar çalışmıyorsa yüksek ihtimalle Anakartınızda bir arıza olabilir.Kesin birşey söyleyemiyorum görmeden ama Anakart yanmamışta olabilir belkide bazı lehimleri zarar gördü yada kablolar yanmışta olabilir.Dediğim gibi bir arıza tespit etseniz bile sonucunda tamirciye gitmenizi tavsiye ederim.

Cihazın BIOS penceresine ulaşabiliyorsanız. Ya da bir takım hata kodu veriyorsa. HDD ya da işte RAM tarzı donalım hataları veriyorsa oradan bakabilirsiniz. Cihazınız BIOS penceresi dahi gelmiyorsa fanlar dönmüyorsa ya da işte donalımlar çalışmıyorsa yüksek ihtimalle anakartınızda bir arıza olabilir. Kesin bir şey söyleyemiyorum görmeden ama anakart yanmamışta olabilir belki de bazı lehimleri zarar gördü ya da kablolar yanmışta olabilir. Dediğim gibi bir arıza tespit etseniz bile sonucunda tamirciye gitmenizi tavsiye ederim.

Fanlar dönmüyor evet hiçbir tepki yok durumumda o kadar yok tamirciye gitmekten çok yana değilim arıza tespit 250ymis sordum az önce zaten bozulali 2 aydan fazla oldu gözüm gibi bakıyordum ama naparsin.

Arıza LED'i de yanmıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı