CS2 pazar yasağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

XxVetraN1ghtxX

Centipat
Daha fazla  
Elime 6 dolar geçti. 2 doları ile skin aldım ve kalan 4 dolarla da kasa açıp trade up yaptım ve çok fazla para kaybettim. Elimde bir sürü skin var, onları satsam zarar karşılanır zaten. Çarşamba günleri de drop günü, onunla da zararı kapatırım ama skinlerde yasak var. 7 gün geçince satabiliyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Elime 6 dolar geçti. 2 doları ile skin aldım ve kalan 4 dolarla da kasa açıp trade up yaptım ve çok fazla para kaybettim. Elimde bir sürü skin var, onları satsam zarar karşılanır zaten. Çarşamba günleri de drop günü, onunla da zararı kapatırım ama skinlerde yasak var. 7 gün geçince satabiliyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bence saçmalık. Ama Valve'ın bunun için kendi gerekçeleri var bildiğim kadarıyla bunu 3.parti sitelerin önüne geçmek için getirdiler.

Skin aldım halen daha pazar banı bitmedi. Bende bekliyorum.

@ORGANIZE emoji bırakmak yerine fikrini söyleyen daha iyiydi emoji bırakınca neye şaşırdın onu da anlayamıyorum ki.

Bence saçmalık. Ama Valve'ın bunun için kendi gerekçeleri var bildiğim kadarıyla bunu 3.parti sitelerin önüne geçmek için getirdiler.

Skin aldım halen daha pazar banı bitmedi. Bende bekliyorum.

Evet bence de saçmalık yani en azından bir 3 gün olsa okey derim normal ama 7 gün acayip fazla beni çok sıkıştırıyor zarar ediyorum.

@ORGANIZE hocam siz gülmeye devam edin muhtemelen CS2 hakkındada çok bir şey bilmiyorsunuz.

Hocam tek çare beklemek ya. Benim ban 3 gün sonra bitiyor. 7 gün fazla geliyor insana cidden.

Yani bana 1 yıl gibi geliyor daha geçen hafta skin aldım 3 tane şimdi satmayı düşünüyorum bitmesine 2 gün kaldı bana 1 yıl gibi geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı