B Bgoregen1 Centipat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 CS:GO 2 yeni başladım önceden Valorant oynuyordum CS:GO 2 de iyiyim ama rank sistemini bilmiyorum. Nasıl hizli bir sekilde rank atlarim?
CS:GO 2 yeni başladım önceden Valorant oynuyordum CS:GO 2 de iyiyim ama rank sistemini bilmiyorum. Nasıl hizli bir sekilde rank atlarim?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.884 Çözümler 37 Yer 東京 22 Nisan 2024 #2 Bgoregen1 dedi: CS:GO 2 yeni başladım önceden Valorant oynuyordum CS:GO 2 de iyiyim ama rank sistemini bilmiyorum. Nasıl hizli bir sekilde rank atlarim? Genişletmek için tıkla... Çok garip bir rank sistemine sahip. Az maç girip girdiğin maçları da kazanırsan direkt rank atlatıyor. Daha doğrusu bende böyle oluyor sürekli yaşıyorum.
Bgoregen1 dedi: CS:GO 2 yeni başladım önceden Valorant oynuyordum CS:GO 2 de iyiyim ama rank sistemini bilmiyorum. Nasıl hizli bir sekilde rank atlarim? Genişletmek için tıkla... Çok garip bir rank sistemine sahip. Az maç girip girdiğin maçları da kazanırsan direkt rank atlatıyor. Daha doğrusu bende böyle oluyor sürekli yaşıyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.678 Makaleler 21 Çözümler 98 22 Nisan 2024 #3 Rank sistemini boş ver tamamen sallapati, seçkin kas.