CS2 RTX 5080 ile 250-300 FPS Veriyor

fatalerror00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi sistemimde RTX 5080 ve i5 14400F kullanıyorum CS performansı internette benzer sistemler arasında araştırma yaptığımda ciddi şekilde FPS farkı ortada oluyor. 4:3 1600x1200'de oynuyorum FPS düşük kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, başlıktaki gibi sistemimde RTX 5080 ve i5 14400F kullanıyorum CS performansı internette benzer sistemler arasında araştırma yaptığımda ciddi şekilde FPS farkı ortada oluyor. 4:3 1600x1200'de oynuyorum FPS düşük kalıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

O çözünürlükte o işlemci 5080'i nasıl taşısın hocam Allah aşkına ayrıca hangi grafik ayarında oynuyorsunuz? Eğer sorun yine de çözülmezse ve sizin FPS'iniz ile internetteki testler arasında çok fark yoksa olay silikon kalitesidir dert etmeyin. Ama FPS farkı çok fazlaysa bayramdan sonra servisle görüşebilirsiniz.

İşlemci güçsüz olduğu için normal geldi bana.

İşlemcinin gücü ekran kartına yetmiyor, online oyunlar genelde işlemci ağırlıklı ve çözünürlük azaldıkça işlemciye daha da yük biniyor.

• Bütçeniz varsa 7800X3D veya 9800X3D
  • Anakart değiştirmemek isterseniz 14700KF veya 13700KF
  • Bütçeniz sınırlıysa anakart değiştirmeden 13600KF veya 14600KF alabilirsiniz. 3D işlemciler kadar performans artışı olmasa da 14400F'e göre belirgin performans artışı olur. Kaynak olarak şu videoya bakabilirsiniz:
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen önerim o ekran kartı için 9800X3D.

İşlemcinin gücü ekran kartına yetmiyor, Online oyunlar genelde işlemci ağırlıklı ve çözünürlük azaldıkça işlemciye daha da yük biniyor.

• Bütçeniz varsa 7800x3D veya 9800x3D
  • Anakart değiştirmemek isterseniz 14700KF veya 13700KF
  • Bütçeniz sınırlıysa anakart değiştirmeden 13600KF veya 14600KF alabilirsiniz. 3D işlemciler kadar performans artışı olmasa da 14400F'e göre belirgin performans artışı olur. Kaynak olarak şu videoya bakabilirsiniz:
    Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen önerim o ekran kartı için 9800x3D.

Aslında anakartta değiştirebilirim önerebileceğiniz bir anakart var mı tek seferde bir yatırım daha yapıp PC ile tüm işlerimi bitirmek istiyorum var mı öneriniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı