CS2 seçkin alınır mı?

Enes1320

Centipat
Daha fazla  
Çok sorulan bir soru ancak ben öğrenciyim ve oyunlara aşırı derecede hevesim var. CS'de kasa düşürüp satsam tahmini kaç ayda çıkarırım parayı ortalama şansa göre? Almayı net düşünüyorum illa kâr ederim ancak süresi önemli. Şu bahar indirimine kadar 10-15 dolar toplasam kafi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa biraz şans işi ya, mesela bazen haftalık dropta 0,20$ kasa çıkıyor bazen bir kasa atıyor 10-15$ yapıyor. O yüzden bir süre vermek ne kadar doğru bilemedim.

Tamamen şans işi. İlk dropta çok pahalı bir eşya çıkarıp verdiğin paradan bile fazlasını kazanabilirsin. Ancak kendimden örnek verecek olursam 50 centin üzerinde bir skin hiç düşüremedim. Kasa olarak da bir hafta ucuz kasalardan bir hafta da yeni gelen kasalardan düşürüyorum genel olarak. Kabaca ayda 4-5 dolarlık eşya düşüyor. Çok şanssız olduğunu varsaysak bile düşürebileceğin en ucuz kasa 30 cent şu anda. Düşen skinler de çok dandik denk geldi diyelim. Steam komisyonuydu filan derken en kötü 1 dolar kazanç sağlarsın. Kısaca çok değişken bir şey. Verdiğin parayı çıkarman bir yıl da sürebilir bir hafta da sürebilir. Benim ortalamamdan hesaplarsan 3-4 ay gibi bir sürede kendini amorti eder.

Tamamen şans işi. İlk dropta çok pahalı bir eşya çıkarıp verdiğin paradan bile fazlasını kazanabilirsin. Ancak kendimden örnek verecek olursam 50 centin üzerinde bir skin hiç düşüremedim. Kasa olarak da bir hafta ucuz kasalardan bir hafta da yeni gelen kasalardan düşürüyorum genel olarak. Kabaca ayda 4-5 dolarlık eşya düşüyor. Çok şanssız olduğunu varsaysak bile düşürebileceğin en ucuz kasa 30 cent şu anda. Düşen skinler de çok dandik denk geldi diyelim. Steam komisyonuydu filan derken en kötü 1 dolar kazanç sağlarsın. Kısaca çok değişken bir şey. Verdiğin parayı çıkarman bir yıl da sürebilir bir hafta da sürebilir. Benim ortalamamdan hesaplarsan 3-4 ay gibi bir sürede kendini amorti eder.

3-4 ay mukkemel olur ya. Zaten sabırlı bir insanımdir pişman olmam aldığımda.

Hala kasa derdindeyiz almış başını gidiyor konu anlam veremiyorum artık. Kafamı stop ettirdiniz. Zevk için yapacaksan al kurtar kendini de beni de.

Ya onceki konulara bakarkende seni gördüm bu kadar abartılı bir tepki vereceğine oku geç bana cevap vermek zorunda değilsin ben fikrimi sordum zaten ayrıca kendi yorumumda net alacağimida söyledim insanların fikrini merak ettiğim için sordum ülkenin ekonomisi belli bir şey alırken 100 kere düşünmek gerekiyor hele ki öğrenci isen ve zaten oyundan zevk alıyorum hileciler biraz da olsa azalsın diye alacağım.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı