CS2 Seçkin satın alınır mı?

thecixra

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 580 Series
CS2'de seçkin almayı düşünüyorum ama seçkin hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
  • Seçkin parasını kolay çıkartabiliyor muyuz?
  • Düşürdüğümüz dropları satıp Steam'den oyun falan alabiliyor muyuz?
  • Bu silahları Steam'de değil de karta para olarak atabiliyor muyuz?
  • Haftalık drop sistemi nasıl bir şey?
  • Düşen kasaları satmak mı yoksa açmak mı daha mantıklı?
Bu soruları merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

CS2'de seçkin almayı düşünüyorum ama seçkin hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
  • Seçkin parasını kolay çıkartabiliyor muyuz?
  • Düşürdüğümüz dropları satıp Steam'den oyun falan alabiliyor muyuz?
  • Bu silahları Steam'de değil de karta para olarak atabiliyor muyuz?
  • Haftalık drop sistemi nasıl bir şey?
  • Düşen kasaları satmak mı yoksa açmak mı daha mantıklı?
Bu soruları merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Kolayca çıkarıyor musun sorusu biraz düşündürücü ama en geç 15-20 haftada çıkıyor. 1 haftada çıkaran da var kat kat fazlasıyla. Şans işi sayılır.

Steam'den satabilirsin. Belirli oranda komisyon kesilir kalanı bakiyende durur.

Karta para olarak atmak için ByNoGame veya CS float lazım.

Haftalık drop sistemi her çarşamba geceden geceye yenilenir 4 tane drop düşer 2 tane alma hakkın olur.

Düşen kasaları açmak mantıklı değil anahtarlar kazık.

CS2'de seçkin alman senin açından çok daha efektif olur.

Parasını çıkarman şans faktörlerine göre değişebilir 30 sentlik kasa da çıkabilir, 2 dolarlık kasa da.

Legal olarak atamıyorsun fakat illegal olarak belki deneyebilirsin. (önermiyorum)

Haftalık drop sisteminde her çarşamba günü 4 adet öge mağazana geliyor dördünden ikisini seçiyorsun, genellikle 1 skin, 1 kasa ve 2 spray gelir. Kasa ile skini aldığın zaman maksimum değerli şeyleri almış olursun genelde.

Düşen kasaları satmak çok daha mantıklı çünkü kasa açmak için 2.5 dolarlık anathara ihtiyacın var ve içinden 5 sentlik skin bile çıkabilir. Satarsan direkt parasını alırsın.

• Seçkin parasını kolay çıkartabiliyor muyuz? (çıkartması şansa bağlı.)
  • Düşürdüğümüz dropları satıp Steam'den oyun falan alabiliyor muyuz? (düşen dropları satarak Steam bakiyeniz olduğu için her şeyi yapabilirsiniz.)
  • Bu silahları Steam'de değil de karta para olarak atabiliyor muyuz? (hayır atamıyorsun)
  • Haftalık drop sistemi nasıl bir şey? (Turkcell de salla kazan mantığı)
  • Düşen kasaları satmak mı yoksa açmak mı daha mantıklı? (tamamen şansa bağlı)

1- İlla çıkartıyor her hafta en az 50 centlik item alıyorsun haftalık droptan
2- Evet satıp oyun alabilirsin
3- Skinleri 3. parti sitelerde satıp nakit çekebilirsin ancak küçük skinler için satmak uğraştırabilir.
4- Maç sonunda belli bir puan kazanıyorsun, kazandığın puan ile seviye atladığında haftalık dropu alabiliyorsun. Her çarşamba günü sabah 3 yada 4'de yenileniyor.
5- Kasa açmak hiçbir zaman mantıklı gelmedi bana. Haftalık droptan gelen kasalar genellikle kötü ve ucuz zaten bence sat bu yüzden.

2 yıldır seçkin kullanan biri olarak tüm sorulara özet olarak yanıt vermem gerekirse

Asla kasaları anahtar verip açmak mantıklı değil arkadaşın dediği gibi 5 centlik bir şey bile çıkabilir onun dışında seçkin almak gerçekten çok mantıklı her hafta çarşamba gününden itibaren barı doldurduğun ana kadar sana sticker kasa ve silah çıkarıyor ben hep kasa ve silah alırım en mantıklısı bu zaten ve ek olarak ömürlük sende duracağı için kolayca zaten parasını çıkarırsın ben seçkin sayesinde oyunlar aldım ve şu an hala Steam'de 7 buçuk dolarım var bir de sürekli CS oynuyorsan almaman hata derim.

2 yıldır seçkin kullanan biri olarak tüm sorulara özet olarak yanıt vermem gerekirse

Asla kasaları anahtar verip açmak mantıklı değil arkadaşın dediği gibi 5 centlik bir şey bile çıkabilir onun dışında seçkin almak gerçekten çok mantıklı her hafta çarşamba gününden itibaren barı doldurduğun ana kadar sana sticker kasa ve silah çıkarıyor ben hep kasa ve silah alırım en mantıklısı bu zaten ve ek olarak ömürlük sende duracağı için kolayca zaten parasını çıkarırsın ben seçkin sayesinde oyunlar aldım ve şu an hala Steam'de 7 buçuk dolarım var bir de sürekli CS oynuyorsan almaman hata derim.
1- İlla çıkartıyor her hafta en az 50 centlik item alıyorsun haftalık droptan
2- Evet satıp oyun alabilirsin
3- Skinleri 3. parti sitelerde satıp nakit çekebilirsin ancak küçük skinler için satmak uğraştırabilir.
4- Maç sonunda belli bir puan kazanıyorsun, kazandığın puan ile seviye atladığında haftalık dropu alabiliyorsun. Her çarşamba günü sabah 3 yada 4'de yenileniyor.
5- Kasa açmak hiçbir zaman mantıklı gelmedi bana. Haftalık droptan gelen kasalar genellikle kötü ve ucuz zaten bence sat bu yüzden.
  • Seçkin parasını kolay çıkartabiliyor muyuz? (çıkartması şansa bağlı.)
  • Düşürdüğümüz dropları satıp Steam'den oyun falan alabiliyor muyuz? (düşen dropları satarak Steam bakiyeniz olduğu için her şeyi yapabilirsiniz.)
  • Bu silahları Steam'de değil de karta para olarak atabiliyor muyuz? (hayır atamıyorsun)
  • Haftalık drop sistemi nasıl bir şey? (Turkcell de salla kazan mantığı)
  • Düşen kasaları satmak mı yoksa açmak mı daha mantıklı? (tamamen şansa bağlı)
CS2'de seçkin alman senin açından çok daha efektif olur.

Parasını çıkarman şans faktörlerine göre değişebilir 30 sentlik kasa da çıkabilir, 2 dolarlık kasa da.

Legal olarak atamıyorsun fakat illegal olarak belki deneyebilirsin. (önermiyorum)

Haftalık drop sisteminde her çarşamba günü 4 adet öge mağazana geliyor dördünden ikisini seçiyorsun, genellikle 1 skin, 1 kasa ve 2 spray gelir. Kasa ile skini aldığın zaman maksimum değerli şeyleri almış olursun genelde.

Düşen kasaları satmak çok daha mantıklı çünkü kasa açmak için 2.5 dolarlık anathara ihtiyacın var ve içinden 5 sentlik skin bile çıkabilir. Satarsan direkt parasını alırsın.
Kolayca çıkarıyor musun sorusu biraz düşündürücü ama en geç 15-20 haftada çıkıyor. 1 haftada çıkaran da var kat kat fazlasıyla. Şans işi sayılır.

Steam'den satabilirsin. Belirli oranda komisyon kesilir kalanı bakiyende durur.

Karta para olarak atmak için ByNoGame veya CS float lazım.

Haftalık drop sistemi her çarşamba geceden geceye yenilenir 4 tane drop düşer 2 tane alma hakkın olur.

Düşen kasaları açmak mantıklı değil anahtarlar kazık.
Çok teşekkür ederim bir de XP kasarak drop düşürmek haftalık dropla aynı şey mi farklı mi yani her hafta garanti drop geliyor mu ve ekstradan oyun sonu drop mu alıyoruz anlamadım tam.

Çok teşekkür ederim bir de XP kasarak drop düşürmek haftalık dropla aynı şey mi farklı mi yani her hafta garanti drop geliyor mu ve ekstradan oyun sonu drop mu alıyoruz anlamadım tam.

Her seviye atlayışında alıyorsun. Eğer drop yenilendiyse ve daha seviye başındaysan biraz kasman gerekir. Ben salı gününe kadar bar az kalana kadar kasıyorum çarşamba 1 maç atıyorum bar tamamlanıyor ödülü alıyorum. Barın çoğu dolunca xplay gibi sunucularda oynuyorum onlardan XP gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı