CS2 Shanghai bileti nasıl alınır?

zAwarsy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, oyuna ara vermiştim Shanghai bileti gelmiş geçmiş. Ben rozeti kaçırdım mı öğrenmek istiyorum. Bileti alamıyorum. Almanın bir yolu var mı? Gerçekten koleksiyon yapıyorum. Tüm turnuvaların rozeti var. Bunun olmamasını istemem. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Arkadaşlar merhaba, oyuna ara vermiştim shanghai bileti gelmiş geçmiş ben rozeti kaçırdımmı öğrenmek istiyorum bileti alamıyorum almanın bir yolu var mı gerçekten koleksiyon yapıyorum tüm turnuvaların rozeti var bunun olmamasını istemem yardımcı olursanız memnun olurum.

Ek not: Oyun içinde hala menüsü var ama nasıl alacağımı bilmiyorum.

Arkadaşlar merhaba, oyuna ara vermiştim shanghai bileti gelmiş geçmiş. Ben rozeti kaçırdım mı öğrenmek istiyorum. Bileti alamıyorum. Almanın bir yolu var mı? Gerçekten koleksiyon yapıyorum. Tüm turnuvaların rozeti var. Bunun olmamasını istemem. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Ek not: Oyun içinde hala menüsü var ama nasıl alacağımı bilmiyorum.

Ruslar bug bulmuştu qaliba fix lendi sonra.

Şimdi alıp aktif etsen bile jetonun seviye atlayamayacak, bronz olarak kalacaktır.

Hocam kalsın hiç sorun yok benim hatam zaten bu zamana kadar Gold yaptım gene de eksik kalmasın sadece almak istiyorum nasıl alırım alım yapamıyorum.

Ruslar bug bulmuştu qaliba fix lendi sonra.

Sağ olun hocam alma yolu yok mu hala?

Şimdi alıp aktif etsen bile jetonun seviye atlayamayacak, bronz olarak kalacaktır.

Hocam sağ olun pazarda bilet varmış teşekkürler.

Ayrıca pariside kaçırmıştım bazı sorunlar yüzünden onu da alırsam pazardan jeton geliyor mu hocam?

Geri
Yukarı