CS2 silah kasası nereden satılır?

MScofieldz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Az önce CS oynarken şansıma silah kasası çıktı. Daha önce Steam harici yerlerde hiç skin kasa falan satmadım. Ben bu kasayı nakit paraya çevirmek istiyorum yardım edebilir misiniz? En iyi nereden ve nasıl satabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an son güncellemeyle gelen yeni takas sistemi yüzünden her sitede alışverişler durmuş durumda. Bu durum toparlanıp düzeldiği zaman ShadowPay'de satmanızı öneririm.

Arkadaşlar selam. Az önce CS oynarken şansıma silah kasası çıktı. Daha önce Steam harici yerlerde hiç skin kasa falan satmadım. Ben bu kasayı nakit paraya çevirmek istiyorum yardım edebilir misiniz? En iyi nereden ve nasıl satabilirim?

Steam'de satıp, yüzde 25 indirimli oyun diye forum açabilirsiniz.

Hocam orası %10 komisyon alıyor sanırım daha fazla kar edebileceğim başka siteler var mıdır?

Yav sanki 10000 dolarlık skin satacaksın :D şu an Steam'de bu kasa 138 dolara satılıyor tabii kasa adını doğru yazdıysan. Sitelerde bu fiyatı baz almıyor zaten 120 dolardan baz alıyor(hatta bazı siteler 90 dolara alıyor) yani değişen bir şey yok. Bazı siteler nakit yatırmıyor zaten yatıranlarda komisyon alıyor PayPal olmadığı içinde anca kripto ile çekebilirsin.

Yav sanki 10000 dolarlık skin satacaksın :D şu an Steam'de bu kasa 138 dolara satılıyor tabii kasa adını doğru yazdıysan. Sitelerde bu fiyatı baz almıyor zaten 120 dolardan baz alıyor(hatta bazı siteler 90 dolara alıyor) yani değişen bir şey yok. Bazı siteler nakit yatırmıyor zaten yatıranlarda komisyon alıyor PayPal olmadığı içinde anca kripto ile çekebilirsin.
500 lira az paraysa adamın IBAN'a yolla madem kardeşim.

Csfloat veya Buff Market kullan. ByNoGame 10 sene öncesinde kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı