Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 862 Çözümler 4 29 Eylül 2024 #1 Merhaba, dün oyunumda kararma yoktu fakat şimdi girdiğimde tam ekranda iken kararmış şekilde oluyor, pencerelide eski halinde. Çözümü nedir? Parlaklık ayarı dünkü ile aynı olmasına rağmen böyle.
Merhaba, dün oyunumda kararma yoktu fakat şimdi girdiğimde tam ekranda iken kararmış şekilde oluyor, pencerelide eski halinde. Çözümü nedir? Parlaklık ayarı dünkü ile aynı olmasına rağmen böyle.
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #2 Kararmayı ben anlamadım arka planı değiştir grafik ayarlarını değiştir.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 862 Çözümler 4 29 Eylül 2024 #3 ismejxenk dedi: Kararmayı ben anlamadım arka planı değiştir grafik ayarlarını değiştir. Genişletmek için tıkla... Olmadı
ismejxenk dedi: Kararmayı ben anlamadım arka planı değiştir grafik ayarlarını değiştir. Genişletmek için tıkla... Olmadı
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 605 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2024 #4 Oyunun dosyalarını doğrula.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 862 Çözümler 4 29 Eylül 2024 #5 ismejxenk dedi: Oyunun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... sildim, yeniden yüklüyorum. Dediğinizde işe yaramadı hocam
ismejxenk dedi: Oyunun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... sildim, yeniden yüklüyorum. Dediğinizde işe yaramadı hocam